Giriş Kayıt
Adam Fredericks

Adam Fredericks


Sesler, Editör

Adam Fredericks, sesler, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çalışan Kız
1988 Komedi Sesler 6.8 46,665
1987 Komedi Sesler 5.5 3,464
1984 Aksiyon Editorial Department 5.4 12,232

13. Cuma: Son Bölüm
1984 Korku Editorial Department 6.0 37,318
1982 Komedi Çeşitli 6.1 4,825
Dizi Altyazıları
Vikings (5,797) Supernatural (2,614) Titans (2,513) The Flash (1,680) The Gifted (1,276) Doctor Who (1,211) The Big Bang Theory (1,041) Outlander (1,038) La Casa de Papel (1,000) Black Mirror (983)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018