Giriş Kayıt
Matt Frederick

Matt Frederick


Kameraman, Sanat Bölümü

Matt Frederick, kameraman, sanat bölümü.

Yıldız Gemisi Askerleri 2: Birliğin Kahramanı (2004), Tehlikeli Tür 3 (2004), Bir Zamanlar Çin'de 6 (1997), New York'ta Bir Arjantinli (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Komedi Kameraman 5.9 8,021

Tehlikeli Tür 3
2004 Bilim-Kurgu Kameraman 4.2 8,010

Yıldız Gemisi Askerleri 2: Birliğin Kahramanı
2004 Aksiyon Kameraman 3.5 20,452

Şöhrete 30 Gün
2004 Komedi Kameraman 5.0 305
2000 Aile Kameraman 7.7 12,324
2000 Komedi Kameraman 4.5 738

New York'ta Bir Arjantinli
1998 Aksiyon Kameraman 4.5 599

Bir Zamanlar Çin'de 6
1997 Aksiyon Sanat Bölümü
Kameraman
6.4 3,093

Banliyö
1996 Komedi Sanat Bölümü 6.8 8,133
Film Altyazıları
Venom (2,921) A Simple Favor (2,670) First Man (1,933) Roma (1,293) Between Worlds (1,231) The Predator (951) Lukas (925) Sky Hunter (833) Mowgli (760) Goosebumps 2: Haunted Halloween (648)
Dizi Altyazıları
Arrow (2,837) Vikings (2,747) The Flash (1,720) Supergirl (1,623) Counterpart (1,054) Supernatural (984) La Casa de Papel (815) Friends (666) The Big Bang Theory (656) Doctor Who (648)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018