Giriş Kayıt
James Frederich

James Frederich


Kameraman, Yapım Yöneticisi

James Frederich, kameraman, yapım yöneticisi.

Masters of Sex (2013), Tatlı Tesadüf (1999), (2004) Not Defteri (2004), (2016) Sully (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Kameraman 7.5 189,507

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Kameraman 6.1 505,270

Pasta
2014 Dram Kameraman 6.4 32,381
2014 Komedi Kameraman 7.5 7,623
2013 Dram Kameraman 7.9 31,831

Yeşil Yaban Arısı
2011 Aksiyon Kameraman 5.8 146,637
2010 Macera Kameraman 2.2 6,705
2010 Komedi Kameraman 8.2 27,429
2008 Komedi Kameraman 4.8 842
2007 Komedi Kameraman 8.3 160,855
2005 Game-Show Kameraman 7.1 16,551

Not Defteri
2004 Dram Kameraman 7.9 459,467

Ölümle Yaşam Arasında
2003 Suç Kameraman 7.6 99,788

Radyo
2003 Dram Kameraman 6.9 35,383

One Tree Hill 5
2003 Dram Kameraman 7.7 65,295

Kuyu
2003 Macera Kameraman 7.0 68,289

Tehlikeli Hayaller
2002 Komedi Kameraman 7.0 12,597

Yakın Tehdit
2001 Suç Kameraman 5.6 22,972
2001 Dram Kameraman 6.4 420

Uzay Kovboyları
2000 Aksiyon Kameraman 6.4 67,048

John Malkovich Olmak
1999 Komedi Kameraman 7.8 283,400

Buradan Çok Uzakta
1999 Komedi Kameraman 6.2 15,947

Köstebek
1999 Biyografi Kameraman 7.9 147,097

Tatlı Tesadüf
1999 Komedi Kameraman 5.0 5,989

Derin Darbe
1998 Aksiyon Kameraman 6.2 148,446

Siyah Giyen Adamlar
1997 Komedi Kameraman 7.3 462,075

Gridlock'd
1997 Komedi Kameraman 7.0 13,429
1997 Aksiyon Kameraman 5.5 34,783

Tuhaf İlişkiler
1996 Suç Kameraman 7.4 45,993

Duvarların Dili Olsa
1996 Dram Kameraman 7.1 3,623
1996 Gerilim Kameraman 4.8 141
1995 Aksiyon Çeşitli 5.2 2,158
1995 Aksiyon Yapım Yöneticisi 3.9 2,811
1994 Komedi Kameraman 4.4 4,013
Dizi Altyazıları
Vikings (4,040) Arrow (2,641) The Flash (2,334) Supernatural (1,664) Titans (1,655) Doctor Who (1,496) Outlander (1,392) The Gifted (1,128) The Big Bang Theory (1,101) La Casa de Papel (1,015)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018