Giriş Kayıt
Ines Frederich

Ines Frederich


Yapım Yöneticisi

Ines Frederich, yapım yöneticisi.

Rita Efsanesi (2000), Weissensee (2010), The Confessions (2016), Biz Rüya Görürken (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapım Yöneticisi 7.1 426
2017 Macera Yapım Yöneticisi 5.7 179
2016 Dram Yapım Yöneticisi
Çeşitli
6.2 1,259
2015 Dram Yapım Yöneticisi 6.0 66

Biz Rüya Görürken
2015 Dram Yapım Yöneticisi 6.3 999
2013 Dram Yapım Yöneticisi 5.5 162
2012 Dram Yapım Yöneticisi    
2010 Dram Yapım Yöneticisi 8.2 999

Elveda Lenin
2003 Komedi Çeşitli 7.7 127,025
2003 Dram Yapım Yöneticisi 7.5 434

Rita Efsanesi
2000 Dram Yapım Yöneticisi 7.0 1,955
Dizi Altyazıları
Vikings (6,127) Supernatural (2,732) Titans (2,599) The Flash (2,098) Arrow (1,490) Doctor Who (1,434) The Gifted (1,354) Outlander (1,255) The Big Bang Theory (1,153) La Casa de Papel (1,086)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018