Giriş Kayıt
Lee Frederic

Lee Frederic


Lee Frederic,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1959 Aksiyon Çeşitli 6.7 889
1950 Komedi Çeşitli 6.0 252
1944 Korku Çeşitli 5.7 2,039
1941 Müzik Çeşitli 6.4 297
1936 Macera Çeşitli 6.6 347
Dizi Altyazıları
Arrow (3,286) Vikings (2,654) The Flash (2,634) Doctor Who (1,597) Outlander (1,397) Supergirl (1,110) Supernatural (1,017) La Casa de Papel (973) Titans (926) The Big Bang Theory (900)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018