Giriş Kayıt
Franco Freda

Franco Freda


Makyaj, Oyuncu, Özel Efekt

Franco Freda, makyaj, oyuncu, Özel efekt.

Yolcu (1975), Gece (1961), Batan Güneş (1962), Divorce - Italian Style (1961) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Frank Coleman | Frank Field | Fredlyn Frank | Fran
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Dram Makyaj 6.6 19
2004 Dram Makyaj 7.1 397

Yabancılar Arasında
2002 Dram Makyaj 6.1 932

Unfair Competition
2001 Dram Makyaj 6.9 1,307
1998 Komedi Makyaj 7.1 1,054

Ateşkes
1997 Dram Makyaj 6.7 1,484
1990 Komedi Makyaj 6.5 154
1989 Dram Makyaj 7.1 142
1986 Dram Makyaj
Oyuncu
6.6 123
1984 Dram Makyaj 7.6 1,350
1983 Gerilim Makyaj 5.6 776
1981 Dram Makyaj 7.3 1,263
1980 Dram Makyaj 7.2 1,037
1980 Biyografi Makyaj 6.7 147

İsa Eboli'de Durdu
1979 Dram Makyaj 7.8 1,710

Lanetliler Dağı
1978 Macera Oyuncu
Makyaj
5.3 3,357

Özel Bir Gün
1977 Dram Makyaj 8.1 9,797
1977 Dram Makyaj 6.7 166
1976 Komedi Makyaj 6.8 570

Kirli, Çirkin ve Kötü
1976 Komedi Makyaj 7.8 6,761

Muhteşem Cesetler
1976 Suç Makyaj 7.5 1,639

Kalibro 38
1976 Dram Makyaj 6.8 290

Yolcu
1975 Dram Makyaj 7.6 18,394

Lisa Ve şeytan
1973 Korku Makyaj 6.4 3,444
1973 Biyografi Makyaj 6.4 1,000

Dokunma, gidiklanirim
1972 Komedi Makyaj 7.2 8,397

Troçki Suikasti
1972 Biyografi Makyaj 5.9 1,447
1971 Dram Makyaj 7.1 1,063

Kanlı Körfez
1971 Korku Makyaj 6.7 7,914
1968 Western Makyaj 6.7 192

Acı İntikam
1966 Western Makyaj 6.4 3,094
1965 Aksiyon Oyuncu 5.7 84
1964 Dram Makyaj 7.0 29

Kızıl Çöl
1964 Dram Özel Efekt 7.7 11,820
1964 Dram Makyaj 7.7 1,301
1963 Komedi Makyaj 7.2 118

Kırbaç ve Vücut
1963 Korku Makyaj 6.9 2,860

Batan Güneş
1962 Dram Makyaj 7.9 14,733
1962 Komedi Makyaj 5.8 120
1962 Dram Makyaj 6.6 1,004

Divorce - Italian Style
1961 Komedi Makyaj 8.2 10,100

Katil
1961 Suç Makyaj
Oyuncu
7.0 759

Gece
1961 Dram Makyaj 8.0 15,151
1960 Komedi Makyaj 6.7 32

The Dauphins
1960 Dram Makyaj 7.1 131
1959 Dram Makyaj 7.6 1,046
1958 Macera Makyaj 5.6 333
1958 Komedi Makyaj 6.7 94
1956 Korku Makyaj 6.6 1,269
1956 Dram Makyaj 7.8 823
1954 Komedi Makyaj 6.6 174

Suçlu Gençlik
1951 Suç Makyaj 6.8 220
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,379) Into the Badlands (2,702) The Flash (1,868) American Gods (1,774) Arrow (1,401) Vikings (1,300) This Is Us (1,052) Supernatural (1,027) Criminal Minds (851) The Big Bang Theory (813)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019