Giriş Kayıt
Patricia Frazier

Patricia Frazier


Görsel Efekt

Patricia Frazier, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ayı Yogi
2010 Animasyon Görsel Efekt 4.6 18,639

Alvin Ve Sincaplar 2
2009 Animasyon Görsel Efekt 4.5 38,054

Evimde Uzaylı Var
2009 Macera Görsel Efekt 5.4 19,124

Müzede Bir Gece 2
2009 Macera Görsel Efekt 6.0 156,576
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 385,697

Alvin ve Sincaplar
2007 Animasyon Görsel Efekt 5.2 67,614

Müzede Bir Gece
2006 Macera Görsel Efekt 6.4 280,034

Garfield 2
2006 Komedi Görsel Efekt 5.0 33,916

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 333,064

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 487,790

X-Men 2
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 470,643

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 182,973
2002 Macera Görsel Efekt 5.0 84,949

Evrim
2001 Komedi Görsel Efekt 6.1 111,223

Dünya'dan sonra
2000 Animasyon Görsel Efekt 6.6 55,821
Dizi Altyazıları
Vikings (8,368) True Detective (6,114) The Punisher (3,984) Supernatural (3,305) The Big Bang Theory (2,981) Gotham (2,294) The Blacklist (1,790) Outlander (1,609) Star Trek: Discovery (1,504) Luther (1,350)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019