Giriş Kayıt
Howard Frazier

Howard Frazier


Özel Efekt

Howard Frazier, Özel efekt.

Gerçek Suç (1999), Kaya (1996), (2002) Örümcek Adam (2002), (2007) Örümcek Adam 3 (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Özel Efekt 6.3 361,104
2008 Aksiyon Özel Efekt 6.4 402,606
2007 Aksiyon Özel Efekt 7.1 562,504

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Özel Efekt 7.1 546,320

Örümcek Adam 3
2007 Aksiyon Özel Efekt 6.2 449,469

Güneşin Gözyaşları
2003 Aksiyon Özel Efekt 6.6 104,935

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Özel Efekt 7.3 626,029

Perili Ev
1999 Fantastik Özel Efekt 4.9 65,872

Gerçek Suç
1999 Suç Özel Efekt 6.6 28,970

Sel
1998 Aksiyon Özel Efekt 5.8 29,930

Kasırga
1996 Aksiyon Özel Efekt 6.3 159,691

Kaya
1996 Aksiyon Özel Efekt 7.4 288,637
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,417) A Star Is Born (4,884) Bohemian Rhapsody (2,619) Keepers (2,475) Suspiria (2,094) Museo (1,657) Ashes in the Snow (1,402) First Man (1,087) Revenger (1,051) Venom (1,019)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,340) Vikings (4,455) The Flash (1,854) Luther (1,596) The Blacklist (1,331) The Big Bang Theory (1,243) Black Mirror (1,217) Friends (1,034) Peaky Blinders (1,020) La casa de papel (991)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019