Giriş Kayıt
Jolanta Fraszynska

Jolanta Fraszynska (50)


Oyuncu

Jolanta Fraszynska, 14 Aralık 1968 Katowice, Slaskie, Polonya doğumlu oyuncu.

"Na dobre i na zle" (1999) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Aralık 1968
Doğum Yeri: Katowice, Slaskie, Polonya
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 45 Aksiyon Oyuncu 5.8 693
2009 41 Animasyon Oyuncu 6.6 82
2005 37 Biyografi Oyuncu 6.9 1,362
2005 37 Suç Oyuncu 7.0 1,382
2004 36 Romantik Oyuncu 4.7 134
2000 Dram Oyuncu 2.5 334
1993 Aile Oyuncu 4.5 31
1992 24 Aksiyon Oyuncu 7.7 3,360
1953 Dram Oyuncu 8.9 17
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (116,477) Chernobyl (39,146) The Big Bang Theory (4,338) The 100 (3,486) Killing Eve (2,944) The Blacklist (2,172) Vikings (1,686) Breaking Bad (1,526) Friends (1,229) The Flash (1,126)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019