Giriş Kayıt
Robin Fraser-Paye

Robin Fraser-Paye


Kostüm Tasarımcısı

Robin Fraser-Paye, kostüm tasarımcısı.

Driving Lessons (2006), A Room for Romeo Brass (1999), Once Upon a Time in the Midlands (2002), Sharpe's Company (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Robin Fraser Paye
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 3.7 1,086
2006 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.8 10,242
2005 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.9 246
2002 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.2 3,857
1999 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.6 5,033
1997 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.8 1,677
1996 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.9 1,729
1996 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 8.0 1,765
1996 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 8.0 1,815
1995 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 8.0 1,919
1995 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.9 1,902
1995 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.5 1,938
1994 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 8.0 2,323
1994 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.8 1,966
1994 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 8.0 2,264
1989 Dram Kostüm Tasarımcısı 8.6 32,136
1988 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.1 1,109
1986 Aile Kostüm Tasarımcısı 6.7 639
1983 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.7 82
1979 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.1 141
1978 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.0 257
1978 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 8.0 237
1977 Korku Kostüm Tasarımcısı 7.6 95
1974 Dram Kostüm Tasarımcısı 8.2 455
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019