Giriş Kayıt
Shelagh Fraser

Shelagh Fraser (79)


Oyuncu

Sheila Mary Fraser, 25 Kasım 1920 Purley, Surrey, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

(1977) Yıldız Savaşları Bölüm IV: Yeni Bir Umut (1977), (1987) Umut Ve Zafer (1987), (1966) Cadılar (1966), (1969) Staircase (1969) gibi yapımlarla biliniyor.

Shelagh Fraser, 29 Ağustos 2000 tarihinde (79 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Sheila Mary Fraser
Doğum Tarihi: 25 Kasım 1920
Ölüm Tarihi: 29 Ağustos 2000
Doğum Yeri: Purley, Surrey, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Shelagh Frazer
Burcu: Yay
Boyu: 1.61 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 69 Kısa Metraj Oyuncu 6.8 72

Umut Ve Zafer
1987 67 Dram Oyuncu 7.4 11,550

Yıldız Savaşları Bölüm IV: Yeni Bir Umut
1977 57 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,128,590

Profesyoneller
1977 57 Aksiyon Oyuncu 8.1 2,278
1969 49 Dram Oyuncu 6.5 189
1969 49 Korku Oyuncu 4.1 335
1969 49 Komedi Oyuncu 5.4 694

Cadılar
1966 46 Korku Oyuncu 5.9 2,214
1956 36 Suç Oyuncu 6.4 75
1950 30 Komedi Oyuncu 6.3 112
1949 29 Dram Oyuncu 6.8 497
1945 25 Komedi Oyuncu 6.3 119
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019