Giriş Kayıt
Michael Franti

Michael Franti (51)


Oyuncu, Müzisyen

Michael Franti, 21 Nisan 1967 Oakland, California, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen.

Sudaki Kız (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Nisan 1967
Doğum Yeri: Oakland, California, ABD
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
Boyu: 1.98 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 45 Belgesel Oyuncu 7.4 115
2010 43 Kısa Metraj 7.9 41
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,748
2003 Komedi Oyuncu 6.7 11,880
2003 36 Belgesel Oyuncu 7.7 9

Dördüncü Dünya Savaşı
2003 36 Belgesel Oyuncu 7.3 283
2000 33 Belgesel Oyuncu 7.7 334
1998 31 Dram Müzik 7.3 1,828
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,788
1985 18 Macera Oyuncu 5.5 7,371
Dizi Altyazıları
Vikings (8,436) True Detective (6,369) The Punisher (4,014) Supernatural (3,333) The Big Bang Theory (3,015) Gotham (2,328) The Blacklist (1,817) Outlander (1,623) Star Trek: Discovery (1,516) Luther (1,370)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019