Giriş Kayıt
Michael Franti

Michael Franti (52)


Oyuncu, Müzisyen

Michael Franti, 21 Nisan 1967 Oakland, California, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen.

Sudaki Kız (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Nisan 1967
Doğum Yeri: Oakland, California, ABD
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
Boyu: 1.98 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 45 Belgesel Oyuncu 7.5 120
2010 43 Kısa Metraj 7.9 41
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,872
2003 Komedi Oyuncu 6.7 12,373
2003 36 Belgesel Oyuncu 7.7 9

Dördüncü Dünya Savaşı
2003 36 Belgesel Oyuncu 7.3 283
2000 33 Belgesel Oyuncu 7.7 335
1998 31 Dram Müzik 7.3 1,849
1993 Komedi Oyuncu 6.9 12,012
1985 18 Macera Oyuncu 5.5 7,524
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,644) Black Mirror (1,775) The 100 (1,768) Big Little Lies (1,725) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,677) Swamp Thing (1,631) The Big Bang Theory (1,334) Vikings (1,246)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019