Giriş Kayıt
Jerold Franks

Jerold Franks (74)


Oyuncu Yönetmeni, Casting

Jerold Franks, 20 Mayıs 1944 Bradley Beach, New Jersey, ABD doğumlu oyuncu yönetmeni, casting.

Bagdad Cafe (1987), Barbarlar (1982), Beyond Belief: Fact or Fiction (1997), Alice in Wonderland (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Mayıs 1944
Doğum Yeri: Bradley Beach, New Jersey, ABD
Diğer Bir İsmi: Jerry Franks | Franks
Takma İsmi: Jere
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 72 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 9

Tam Sarışın
2001 57 Komedi Oyuncu Yönetmeni 3.9 858
1997 Gizem Oyuncu Yönetmeni 8.0 3,468
1992 Suç Casting 7.8 3,451
1991 47 Dram Casting 7.1 237
1991 47 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.5 201
1990 Fantastik Oyuncu Yönetmeni 6.5 2,364

Bagdad Cafe
1987 43 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.5 11,074
1986 42 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.7 1,544
1986 42 Macera Oyuncu Yönetmeni 6.0 578
1985 Macera Oyuncu Yönetmeni 7.4 2,614
1985 41 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.5 324

Çılgınlar Hapishanesi
1985 41 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.9 212
1985 41 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 4.7 311
1984 40 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.0 433

Barbarlar
1982 38 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.7 5,052
1982 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.0 2,654
1981 Aksiyon Casting 7.1 5,249
1980 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.4 80
1979 35 Western Oyuncu Yönetmeni 6.8 108
1978 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.2 246
Dizi Altyazıları
Vikings (8,352) True Detective (6,067) The Punisher (3,974) Supernatural (3,301) The Big Bang Theory (2,981) Gotham (2,286) The Blacklist (1,786) Outlander (1,603) Star Trek: Discovery (1,501) Luther (1,350)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019