Giriş Kayıt
M.J. Frankovich

M.J. Frankovich (82)


Yapımcı, Oyuncu

Mitchell John Frankovich, 29 Eylül 1909 Bisbee, Arizona, ABD doğumlu yapımcı, oyuncu.

Silahşör (1976), Kaktüs Çiçeği (1969), Bob Ve Carol Ve Ted Ve Alice (1969), Kelebekler Hürdür (1972) gibi yapımlarla biliniyor.

M.J. Frankovich, 01 Ocak 1992 tarihinde (82 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Mitchell John Frankovich
Doğum Tarihi: 29 Eylül 1909
Ölüm Tarihi: 01 Ocak 1992
Doğum Yeri: Bisbee, Arizona, ABD
Diğer Bir İsmi: Mike J. Frankovich Sr. | Mike Frankovich | Mike Fr
Takma İsmi: Big Mike
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1976 67 Komedi Yapımcı 6.7 2,181

Silahşör
1976 67 Dram Yapımcı 7.7 20,145

Kelebekler Hürdür
1972 63 Komedi Yapımcı 7.2 4,221

Büyük Vurgun
1971 62 Komedi Yapımcı 6.4 2,021
1971 62 Dram Yapımcı 4.4 207

Çorbamdaki Kız
1970 61 Komedi Yapımcı 5.7 1,972

Casuslar Mücadelesi
1969 60 Aksiyon Yapımcı 5.9 866

Fezada Kaybolanlar
1969 60 Macera Yapımcı 5.8 4,236

Kaktüs Çiçeği
1969 60 Komedi Yapımcı 7.2 8,084

Bob Ve Carol Ve Ted Ve Alice
1969 60 Komedi Yapımcı 6.7 4,831
1955 46 Dram Yapımcı 7.0 1,445
1954 45 Macera Yapımcı 5.0 198
1953 44 Dram Yapımcı 5.6 200
1950 41 Suç Yapımcı 5.4 15
1948 39 Aksiyon Yapımcı 5.4 116
1947 38 Aksiyon Yapımcı 5.9 317
1947 38 Aksiyon Yapımcı 6.6 121
1941 32 Komedi Oyuncu 6.7 204
1941 32 Komedi Oyuncu 7.7 10,978
1941 32 Komedi Oyuncu 7.3 3,705
Dizi Altyazıları
Chernobyl (28,978) Game of Thrones (11,324) Warrior (2,355) The 100 (2,172) Black Mirror (1,913) Big Little Lies (1,805) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,398) The Big Bang Theory (1,307) Jessica Jones (1,297) Swamp Thing (1,270)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019