Giriş Kayıt
Cameron Frankley

Cameron Frankley (58)


Sesler, Müzisyen

Cameron Frankley, 29 Ocak 1961 Los Angeles, California, ABD doğumlu sesler, müzisyen.

Felekten Bir Gece 3 (2013), Cobain: Montage of Heck (2015), Gezgin Pantolon Kardeşliği 2 (2008), Superman II (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Ocak 1961
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Cameron S. Frankley
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzaydan Gelen Fırtına
2017 56 Aksiyon Sesler 5.3 76,750
2017 56 Aksiyon Sesler 6.0 36,427

Pele: Bir Efsanenin Doğuşu
2016 55 Biyografi Sesler 7.2 13,694
2016 55 Belgesel Sesler 7.8 9,530

Vurguncular
2016 55 Komedi Sesler 7.1 152,071
2016 55 Aksiyon Sesler 6.3 41,074

Zirve Yarışı
2015 54 Belgesel Sesler 8.4 2,479

Lanet 2
2015 54 Korku Müzik 5.3 41,112
2015 54 Komedi Sesler 6.6 71,159
2015 54 Belgesel Sesler 7.5 25,887

Foxcatcher Takımı
2014 53 Biyografi Sesler 7.0 125,385

Lego Filmi
2014 53 Animasyon Sesler 7.8 301,513
2013 52 Aksiyon Sesler 6.3 1,412
2013 52 Aksiyon Sesler 6.6 147,807

Felekten Bir Gece 3
2013 52 Komedi Sesler 5.8 268,424

Suç Çetesi
2013 52 Aksiyon Sesler 6.7 194,649
2012 51 Belgesel Sesler 7.4 2,129
2012 51 Animasyon Sesler 7.7 15,045

Felekten Bir Gece Daha
2011 50 Komedi Sesler 6.5 430,080

Karmakarışık
2010 49 Animasyon Sesler 7.8 362,952

Git Başımdan
2010 49 Komedi Sesler 6.5 301,620
2010 49 Belgesel Sesler 7.2 436

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 48 Aksiyon Sesler 6.6 318,593

Bay Evet
2008 47 Komedi Sesler 6.8 309,057

Sevgi Fırtınası
2008 47 Dram Sesler 6.0 21,157

Gezgin Pantolon Kardeşliği 2
2008 47 Komedi Sesler 6.2 25,284

Zor Ölüm 4.0
2007 46 Aksiyon Sesler 7.1 369,632

Ninja Kaplumbağalar
2007 46 Animasyon Sesler 6.3 58,087

Zafer Bizimdir
2006 45 Dram Sesler 7.1 53,331
2006 Aksiyon Sesler 7.7 12,645

Üniversiteler Yarışıyor
2006 45 Komedi Sesler 6.7 20,390
2006 45 Suç Sesler 6.3 4,973

Ayrılık
2006 45 Komedi Sesler 5.8 116,393

Bay ve Bayan Smith
2005 44 Aksiyon Sesler 6.5 413,545

Mooseport'a Hoş Geldiniz
2004 43 Komedi Sesler 5.2 11,593
2003 42 Dram Sesler 5.3 40,879

Özel Tim
2003 42 Aksiyon Sesler 6.0 130,888

Aşka Veda
2003 42 Komedi Sesler 6.3 37,238

Akrep Kral
2002 41 Aksiyon Sesler 5.5 122,049

Josie ve Pussycats
2001 40 Komedi Sesler 5.4 20,423

Geyik Muhabbeti
2000 39 Komedi Sesler 6.5 147,856

Rugratlar Paris'te
2000 39 Animasyon Sesler 6.2 9,980

Kar Tatili
2000 39 Macera Sesler 5.0 10,642

Çifte Tehlike
1999 38 Suç Sesler 6.4 65,709

South Park - Sinema Filmi
1999 38 Animasyon Sesler 7.8 181,161

Roxbury'de Bir Gece
1998 37 Komedi Sesler 6.2 53,085

Uzay Yolu IX : İsyan
1998 37 Aksiyon Sesler 6.4 64,732
1998 37 Komedi Sesler 6.3 502

Kampüste Ölüm
1998 37 Komedi Sesler 6.1 12,782

Sel
1998 37 Aksiyon Sesler 5.8 30,233

Uzay Yolu VIII: İlk Temas
1996 35 Aksiyon Sesler 7.6 109,708

Kızılmaske
1996 35 Aksiyon Sesler 4.9 30,432

İlk Korku
1996 35 Suç Sesler 7.7 162,576
1996 35 Aile Sesler 6.0 8,984

Kara Koyun
1996 35 Komedi Sesler 6.3 33,810
1995 34 Aksiyon Sesler 5.2 10,560

Sanal Gerçek
1995 34 Aksiyon Sesler 5.6 26,169
1995 34 Aksiyon Sesler 5.3 27,988

Yıldız Geçidi
1994 33 Aksiyon Sesler 7.1 164,902

Çılgın Kampus
1994 33 Komedi Sesler 6.6 11,401
1993 32 Suç Sesler 6.7 47,302

Sokak Arkadaşları
1993 32 Komedi Sesler 7.8 70,610

Bir Buçuk Polis
1993 32 Komedi Sesler 4.0 7,819
1992 31 Komedi Sesler 5.1 5,164
1992 31 Korku Sesler 4.7 1,195
1991 30 Suç Sesler 6.2 587

Sürücü Ehliyeti
1988 27 Komedi Sesler 6.3 16,452
1988 27 Gizem Sesler 4.7 459

Prenses Gelin
1987 26 Macera Sesler 8.1 355,416
1985 24 Aksiyon Sesler 6.1 6,072
1983 22 Dram Sesler 6.1 565

Strayker
1983 22 Aksiyon Sesler 4.3 505

Ölüm Bataklığı
1981 20 Macera Sesler 7.2 14,330

Maskeli süvari
1981 20 Aksiyon Sesler 5.0 1,621
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (44,286) Supernatural (3,923) Star Trek: Discovery (2,842) The Big Bang Theory (2,303) The Flash (1,822) Vikings (1,468) This Is Us (1,285) Into the Badlands (1,087) American Gods (1,008) Arrow (977)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019