Giriş Kayıt
Paul Frank

Paul Frank (84)


Senarist

Paul Frank, 14 Nisan 1885 Vienna, Avusturya-Macaristan, now Avusturya doğumlu senarist.

Cennet Yolu (1930) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Nisan 1885
Doğum Yeri: Vienna, Avusturya-Macaristan, now Avusturya
Diğer Bir İsmi: Paul Franck
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1933 48 Komedi Senarist 6.6 71
1932 47 Komedi Senarist 7.0 404
1931 46 Komedi Senarist 7.2 33
1930 45 Komedi Senarist 6.9 23

Cennet Yolu
1930 45 Komedi Senarist 6.7 696
Dizi Altyazıları
Chernobyl (28,919) Game of Thrones (11,300) Warrior (2,332) The 100 (2,168) Black Mirror (1,912) Big Little Lies (1,802) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,397) The Big Bang Theory (1,304) Jessica Jones (1,296) Swamp Thing (1,264)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019