Giriş Kayıt
Gil Frank

Gil Frank (57)


Oyuncu

Gil Frank, 18 Ocak 1962 Haifa, İsrail doğumlu oyuncu.

Onat Haduvdevanim (1991) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Ocak 1962
Doğum Yeri: Haifa, İsrail
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 56 Kısa Metraj Oyuncu    
2018 Aksiyon Oyuncu 7.4 1,183
2011 49 Dram Oyuncu 6.3 65
2010 48 Dram Oyuncu 7.3 19

7 Gün
2008 46 Dram Oyuncu 6.9 444
2004 Dram Oyuncu 7.8 45
1994 32 Dram Oyuncu 7.0 238
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019