Giriş Kayıt
Renato Francola

Renato Francola


Makyaj

Renato Francola, makyaj.

Gülün Adı (1986), 1900 Efsanesi (1998), Il mostro (1994), Tajna Nikole Tesle (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Makyaj 5.6 2,883

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Makyaj 7.3 667,161
2014 Dram Makyaj 8.1 57

Meryem Ana: Hz. İsa'nın Doğuşu
2006 Dram Makyaj 6.8 9,366

Tutku: Hz.İsa'nın Çilesi
2004 Dram Makyaj 7.2 201,459

New York Çeteleri
2002 Suç Makyaj 7.5 371,870
2000 Aksiyon Makyaj 6.6 72,677

1900 Efsanesi
1998 Dram Makyaj 8.1 51,897
1998 Korku Makyaj 4.9 1,452

Pereira Diyor ki
1995 Dram Makyaj 7.2 1,112
1994 Komedi Makyaj 7.5 8,830
1989 Biyografi Makyaj 6.4 1,231

Örümcek Labirenti
1988 Korku Makyaj 6.7 445

Gülün Adı
1986 Suç Makyaj 7.8 94,438

Ginger ve Fred
1986 Komedi Makyaj 7.3 4,277
1980 Biyografi Makyaj 7.5 1,113
1977 Dram Makyaj 6.5 289
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,181) Black Mirror (1,796) The Big Bang Theory (1,741) Swamp Thing (1,732) The 100 (1,629) Shingeki no kyojin (1,621) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,315) Vikings (1,313)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019