Giriş Kayıt
Ron Franco

Ron Franco


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü

Ron Franco, set dekoratörü, sanat bölümü.

True Blood (2008), Kahramanlar (2006), Goliath (2016), Karmaşa (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ron V. Franco | Ronald V. Franco | Ronald Franco
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Set Dekoratörü 8.2 24,237
2015 Suç Set Dekoratörü 7.6 1,483
2008 Dram Set Dekoratörü 7.9 217,849

Kahramanlar
2006 Dram Set Dekoratörü 7.6 217,453

Karmaşa
2005 Komedi Set Dekoratörü 2.7 7,809

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 411,797

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 381,743

Korkusuz
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 196,164
1995 Komedi Sanat Bölümü 6.8 13,402

Gizli Dosyalar
1993 Dram Sanat Bölümü 8.7 180,925
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019