Giriş Kayıt
James Franco

James Franco (41)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen, Senarist

James Edward Franco, 19 Nisan 1978 Palo Alto, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen, senarist.

Örümcek Adam (2002), Örümcek Adam 2 (2004), Örümcek Adam 3 (2007), 127 Saat (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: James Edward Franco
Doğum Tarihi: 19 Nisan 1978
Doğum Yeri: Palo Alto, California, ABD
Diğer Bir İsmi: James Edward Franco
Takma İsmi: Ted, Teddy
Burcu: Koç
Boyu: 1.8 m
8.7 (149 Oy)
  • Currently 174.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (67)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 41 Animasyon Oyuncu    
2018 40 Biyografi Yapımcı 5.5 614
2018 40 Komedi Oyuncu 7.3 87,832
2018 40 Aksiyon Oyuncu 5.7 9,170
2018 40 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
Oyuncu
3.2 4,295
2018 40 Dram Senarist
Yapımcı
Oyuncu
6.1 25
2018 40 Animasyon Oyuncu 7.4 16
2018 40 Komedi Yönetmen
Oyuncu
   
2018 40 Dram Yönetmen
Oyuncu
6.1 35

Ölüm Odası
2017 39 Korku Oyuncu 4.8 10,388

Felaket Sanatçı
2017 39 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
Yönetmen
7.4 111,920
2017 39 Belgesel Yapımcı 7.3 242
2017 39 Dram Oyuncu 5.6 3,471
2017 Dram Yapımcı
Oyuncu
Yönetmen
8.1 18,069
2017 39 Dram Yapımcı
Oyuncu
4.6 344

Yaratık: Covenant
2017 39 Korku Oyuncu 6.4 227,294
2017 39 Dram Senarist
Yapımcı
Oyuncu
6.4 46
2017 39 Gerilim Yapımcı
Oyuncu
Yönetmen
4.1 2,224
2017 39 Kısa Metraj Oyuncu 6.8 3,369
2017 39 Dram Oyuncu
Yapımcı
4.9 553
2017 39 Dram Yönetmen
Senarist
Oyuncu
4.7 43
2017 39 Suç Oyuncu    
2017 39 Fantastik Oyuncu
Yapımcı
6.5 107
2017 39 Dram Yönetmen
Oyuncu
Yapımcı
   
2017 39 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
6.4 40
2017 39 Korku Oyuncu    

Bu da Nereden Çıktı?
2016 38 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.2 89,737
2016 38 Dram Oyuncu 4.7 706
2016 38 Suç Yapımcı
Oyuncu
5.6 6,988

Sosis Partisi
2016 38 Animasyon Oyuncu 6.2 159,272
2016 Gerilim Yapımcı
Oyuncu
Senarist
4.0 862
2016 Dram Yapımcı
Oyuncu
8.2 60,418
2016 38 Dram Yapımcı
Oyuncu
5.7 6,785
2016 Komedi Oyuncu 7.0 7,198

Bitmeyen Kavga
2016 38 Dram Yönetmen
Oyuncu
Yapımcı
6.1 3,197
2015 37 Macera Yapımcı
Oyuncu
5.6 310
2015 37 Komedi Oyuncu
Yapımcı
4.6 1,464
2015 37 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
5.7 4,230

Çöl Kraliçesi
2015 37 Biyografi Oyuncu 5.7 8,543
2015 37 Komedi Oyuncu 6.4 58,485
2015 37 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
5.0 453

Küçük Prens
2015 37 Animasyon Oyuncu 7.7 50,050

Her Şey Güzel Olacak
2015 37 Dram Oyuncu 5.5 5,444
2015 37 Dram 6.1 3,776
2015 37 Dram Yapımcı
Oyuncu
5.2 3,584

Vahşi Atlar
2015 37 Suç Oyuncu 4.8 2,872
2015 Komedi Oyuncu 8.1 1,898

Gerçek Hikaye
2015 37 Suç Oyuncu 6.3 52,209
2015 37 Dram Yapımcı
Oyuncu
Senarist
4.8 685
2015 37 Komedi Oyuncu 4.8 175

Diktatörle Görüşme
2014 36 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
6.5 286,494

Ölümcül Oyun
2014 36 Aksiyon Oyuncu 5.5 14,372
2014 Kısa Metraj Oyuncu
Yönetmen
4.2 175
2014 36 Dram Oyuncu
Yönetmen
4.8 760
2014 Komedi Oyuncu 5.7 285
2014 36 Suç Oyuncu 6.8 46,787
2014 Komedi Oyuncu 7.4 14,213
2013 35 Dram Oyuncu 6.2 25,415
2013 35 Dram Oyuncu 6.4 24,945
2013 35 Aksiyon Oyuncu 6.5 98,620

Buraya Kadar
2013 35 Komedi Sanat Bölümü
Oyuncu
6.6 360,785

Matmazel C
2013 35 Belgesel Oyuncu 5.7 535
2013 35 Belgesel Oyuncu 6.1 279

James Franco Taşlaması
2013 Komedi Oyuncu 7.8 3,793

Tanrının Oğlu
2013 35 Suç Yönetmen
Oyuncu
Senarist
5.5 3,675
2013 35 Belgesel Yönetmen 5.9 217
2013 35 Biyografi Oyuncu 6.2 35,977
2013 35 Biyografi Yönetmen
Senarist
6.5 47
2013 35 Oyuncu    

Döşeğimde Ölürken
2013 35 Dram Yönetmen
Senarist
Oyuncu
5.4 3,571
2013 35 Belgesel Yapımcı 6.2 196

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 35 Macera Oyuncu 6.3 192,107
2013 35 Belgesel Yapımcı 6.3 1,090

İç. Leather Bar.
2013 35 Dram Yapımcı
Görüntü Yönetmeni
Oyuncu
Yönetmen
5.1 2,227
2013 35 Belgesel Oyuncu 6.9 147

Bahar Tatili
2012 34 Aksiyon Oyuncu 5.3 126,606

Katil
2012 34 Biyografi Oyuncu 6.9 65,629

Cherry'nin Hikayesi
2012 34 Dram Oyuncu 4.8 9,199

Zamanın Rengi
2012 34 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
4.4 1,199
2012 34 Dram Oyuncu 3.7 1,360
2012 Komedi Oyuncu 7.4 26,822
2012 Oyuncu 7.8 1,832
2012 34 Belgesel Oyuncu
Yönetmen
5.8 87

Marina Abramoviç: Sanatçı Aramızda
2012 34 Belgesel Oyuncu 7.9 5,324
2012 34 Dram Oyuncu 5.2 610
2011 33 Komedi Oyuncu 5.7 65,583
2011 33 Belgesel Oyuncu 7.2 893
2011 33 Most Popular by Genre Yönetmen
Senarist
Oyuncu
4.6 360

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 33 Aksiyon Oyuncu 7.6 473,277
2011 33 Biyografi Yapımcı
Editör
Yönetmen
Senarist
Oyuncu
5.2 1,119

Yeşil Yaban Arısı
2011 33 Aksiyon Oyuncu 5.8 148,658
2011 Oyuncu 6.4 1,476

Kafadar Prensler
2011 33 Macera Oyuncu 5.5 92,970

127 Saat
2010 32 Macera Oyuncu 7.6 324,162
2010 Komedi Oyuncu 8.1 20,823

Aşk ve Şüphe
2010 Dram Oyuncu 3.8 1,473

Ye Dua Et Sev
2010 32 Dram Oyuncu 5.8 77,795
2010 32 Belgesel Oyuncu 7.1 830

Çılgın Bir Gece
2010 32 Komedi Oyuncu 6.3 144,761
2010 32 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
6.4 17
2010 32 Dram Oyuncu 4.3 845
2010 32 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
6.2 151

Uluma
2010 32 Animasyon Oyuncu 6.8 12,098
2009 31 Kısa Metraj Yönetmen 5.9 344
2009 31 Komedi 5.4 612
2009 31 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
5.9 213
2009 Oyuncu 8.0 2,193
2008 30 Biyografi Oyuncu 7.6 155,931

Sevgi Fırtınası
2008 30 Dram Oyuncu 6.0 21,269

Üşütük Kafalar
2008 30 Aksiyon Oyuncu 7.0 293,984
2008 30 Macera Oyuncu 6.1 4,361

Tanrının Vadisinde
2007 29 Suç Oyuncu 7.2 65,955

Görüşme
2007 29 Dram Oyuncu 6.8 12,907

Kaza Kurşunu
2007 29 Komedi Oyuncu 7.0 332,183

Örümcek Adam 3
2007 29 Aksiyon Oyuncu 6.2 461,300
2007 29 Dram Senarist
Oyuncu
Yönetmen
6.2 2,117
2007 29 Komedi Oyuncu 6.1 1,721

Bir Amerikan Suçu
2007 29 Biyografi Oyuncu 7.3 29,911

Tatil
2006 28 Komedi Oyuncu 6.9 220,641

Ölü Kız
2006 28 Dram Oyuncu 6.7 13,860

Lanetli Ada
2006 28 Korku Oyuncu 3.7 60,331

Kahraman Pilotlar
2006 28 Aksiyon Oyuncu 6.5 39,513

Tristan Ve Isolde
2006 28 Dram Oyuncu 6.8 48,817
2006 28 Dram Oyuncu 5.8 19,545

Büyük Baskın
2005 27 Aksiyon Oyuncu 6.7 20,380

Putları Kıranlar
2005 Belgesel Oyuncu 7.3 193
2005 Komedi Oyuncu 8.4 36,794
2005 Talk-Show Oyuncu 4.8 250
2005 27 Komedi Yapımcı
Yönetmen
Senarist
Oyuncu
4.6 866

Örümcek Adam 2
2004 26 Aksiyon Oyuncu 7.3 500,592

Kumpanya
2003 25 Dram Oyuncu 6.4 6,022
2003 Komedi Oyuncu 7.1 13,697
2003 Komedi Oyuncu 6.7 12,379

Öldüren Şüphe
2002 24 Suç Oyuncu 6.1 23,240
2002 24 Suç Oyuncu 5.7 3,836
2002 24 Komedi Oyuncu 6.5 283

Örümcek Adam
2002 24 Aksiyon Oyuncu 7.3 640,015

Çılgın İkili
2002 24 Aksiyon Oyuncu 5.6 6,715
2001 23 Biyografi Oyuncu 7.4 4,808

Gençlik Kural Tanımaz
2000 22 Komedi Oyuncu 5.5 9,170
1999 Komedi Oyuncu 8.8 119,043

Gerçek Öpücük
1999 21 Komedi Oyuncu 6.1 77,662
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,839
1993 Komedi Oyuncu 6.9 12,012
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,654
1991 News Oyuncu 6.6 202
1988 Belgesel Oyuncu 3.9 379
1975 Komedi Oyuncu 8.1 39,235
1963 Dram Oyuncu 6.7 3,973
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019