Giriş Kayıt
Richard Francis-Bruce

Richard Francis-Bruce (70)


Editör, Editör

Richard Francis-Bruce, 10 Aralık 1948 Sydney, New Güney Wales, Avustralya doğumlu editör, editör.

Esaretin Bedeli (1994), Yedi (1995), Yeşil Yol (1999), Harry Potter ve Felsefe Taşı (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Aralık 1948
Doğum Yeri: Sydney, New Güney Wales, Avustralya
Diğer Bir İsmi: Richard Francis Bruce
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Özgürlüğün Elli Tonu
2018 70 Dram Editör 4.5 42,590

Karanlığın Elli Tonu
2017 69 Dram Editör 4.6 80,582
2016 68 Aksiyon Editör 5.7 37,445

Gizli Dosya
2015 67 Biyografi Editör 6.8 16,953

Uyumsuz
2014 66 Macera Editör 6.7 397,352
2013 65 Aksiyon Editör 7.0 450,146
2012 64 Dram Editör 6.6 4,168

Ana Cadde
2010 62 Dram Editör 4.7 2,385

Kiminle Evlendim
2010 62 Aksiyon Editör 5.4 81,880
2010 62 Aksiyon Editör 6.3 95,695

Vampir İmparatorluğu
2009 61 Aksiyon Editorial Department 6.5 116,246

Hayalet Sürücü
2007 59 Aksiyon Editör 5.2 208,110

Gizemli Parçalar
2004 56 Dram Editör 5.8 61,662

İtalyan İşi
2003 55 Aksiyon Editör 7.0 320,711
2002 54 Dram Editör 7.4 2,807

Harry Potter ve Felsefe Taşı
2001 53 Macera Editör 7.6 565,714

Kusursuz Fırtına
2000 52 Aksiyon Editör 6.4 146,358

Yeşil Yol
1999 51 Suç Editör 8.6 1,002,248

İçgüdü
1999 51 Dram Editör 6.6 30,164

Elveda Sevgilim
1998 50 Komedi Editorial Department 5.7 3,344

Katiller
1998 50 Aksiyon 6.1 25,490

Hava Kuvvetleri Bir
1997 49 Aksiyon Editör 6.5 166,312

Kaya
1996 48 Aksiyon Editör 7.4 291,638

Yedi
1995 47 Suç Editör 8.6 1,273,026

Esaretin Bedeli
1994 46 Suç Editör 9.3 2,076,319
1994 46 Komedi Editör 5.7 4,556
1993 45 Gerilim Editör 5.0 26,265

Lorenzo'nun Yağı
1992 44 Dram Editör 7.3 18,873
1992 44 Dram Editör 6.8 97
1991 43 Dram Editör 6.1 820
1990 42 Komedi Editör 5.6 12,326

Ölüm Sessizliği
1989 41 Gerilim Editör 6.8 33,846

Kahraman Kan
1989 41 Aksiyon Editör 6.5 5,653

Kasabanın Cadıları
1987 39 Komedi Editör 6.5 56,025

Sivrisinek Sahili
1986 38 Macera Editorial Department 6.6 24,586

Mad Max 3
1985 37 Aksiyon Editör 6.3 117,342
1983 35 Dram Editör 7.1 636
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (372,478) Supernatural (3,259) The Big Bang Theory (2,747) American Gods (2,577) Star Trek: Discovery (1,728) Gotham (1,678) Vikings (1,589) This Is Us (1,209) The Blacklist (883) The Flash (849)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019