Giriş Kayıt
C.V. France

C.V. France (80)


Oyuncu

C.V. France, 30 Haziran 1868 Bradford, Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Went the Day Well? (1942), Düzenbaz (1931), (1940) Night Train to Munich (1940), (1938) A Yank at Oxford (1938) gibi yapımlarla biliniyor.

C.V. France, 13 Nisan 1949 tarihinde (80 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 30 Haziran 1868
Ölüm Tarihi: 13 Nisan 1949
Doğum Yeri: Bradford, Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Charles V. France
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1944 76 Dram Oyuncu 6.6 1,199
1942 74 Gerilim Oyuncu 7.5 4,298
1940 72 Gerilim Oyuncu 7.2 5,519
1938 70 Dram Oyuncu 6.6 1,355
1937 69 Dram Oyuncu 6.3 265
1936 68 Dram Oyuncu 6.5 233

Düzenbaz
1931 63 Dram Oyuncu 5.7 3,525
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024