Giriş Kayıt
Simon Frame

Simon Frame


Görsel Efekt, Özel Efekt

Simon Frame, görsel efekt, Özel efekt.

Kanıt (2005), 10 Küçük Zenci (2015), Mutlu Et Beni (2011), The Importance of Being Earnest (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Görsel Efekt 6.7 8,695
2017 Dram Görsel Efekt 6.7 508
2016 Dram Görsel Efekt 5.7 3,346
2015 Aksiyon Görsel Efekt 3.9 528
2015 Komedi Görsel Efekt 7.7 6,435

10 Küçük Zenci
2015 Suç Görsel Efekt 8.0 25,551
2014 Komedi Görsel Efekt 7.0 4,070
2014 Tarihi Görsel Efekt 7.1 560

Da Vinci'nin Şeytanları
2013 Macera Görsel Efekt
Özel Efekt
8.0 69,986
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 46,539
2011 Dram Görsel Efekt
Özel Efekt
5.0 1,484

Mutlu Et Beni
2011 Komedi Görsel Efekt 6.7 29,023

Londra Bulvarı
2010 Suç Görsel Efekt 6.2 44,631
2010 Suç Görsel Efekt 5.7 5,790
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 15,235

Kayıp Hazine
2009 Macera Görsel Efekt 5.4 7,372
2009 Müzikal Görsel Efekt 5.4 3,830
2009 Korku Görsel Efekt 4.6 2,045
2009 Korku Görsel Efekt 5.1 2,073

Evlilik Sınavı
2008 Komedi Görsel Efekt 6.7 19,043

Mutant Günlükleri
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 24,991
2008 Korku Görsel Efekt 3.4 1,531
2008 Komedi Görsel Efekt 5.7 595
2007 Komedi Görsel Efekt 5.8 20,403

Ormanda Dehşet
2007 Korku Görsel Efekt 3.1 1,157

Koş Şişko Koş
2007 Komedi Görsel Efekt 6.6 63,464

Şeker Kız Candy
2007 Komedi Görsel Efekt 5.4 7,058

İntikam Peşinde (II)
2007 Gerilim Görsel Efekt 5.6 6,386
2007 Komedi Görsel Efekt 6.4 6,959

Kusursuz
2007 Suç Görsel Efekt 6.8 21,826
2007 Komedi Görsel Efekt 5.0 1,744

Tsunami Felaketin Sonrası
2006 Dram Görsel Efekt 7.0 1,797

Kanlı Mesai
2006 Komedi Görsel Efekt 6.5 34,955
2006 Gizem Görsel Efekt 5.5 762

Uçuş 93
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 92,850
2006 Komedi Görsel Efekt 6.2 619
2006 Dram Görsel Efekt 6.3 78
2006 Macera Görsel Efekt 4.0 821
2006 Komedi Görsel Efekt 6.8 10,305

Amerikan Büyüsü
2005 Korku Görsel Efekt 5.1 23,782

Raydan Çıkanlar
2005 Dram Görsel Efekt 6.6 68,121

Kanıt
2005 Dram Görsel Efekt 6.8 41,034

Dumanlı Kafalar
2005 Biyografi Görsel Efekt 5.8 3,715

Cafe'deki Kız
2005 Dram Görsel Efekt 7.5 7,964
2005 Komedi Görsel Efekt 6.0 899

Aşkın Gerçeği
2005 Komedi Görsel Efekt
5.4 3,976
2005 Suç Görsel Efekt 6.5 4,885
2005 Dram Görsel Efekt 7.0 3,014

Rüzgarın Çocukları
2004 Aksiyon Görsel Efekt 4.7 2,037

Dehşet Tüneli
2004 Korku Görsel Efekt 5.6 26,415
2004 Biyografi Görsel Efekt 6.6 10,418
2004 Dram Görsel Efekt 7.3 1,514
2004 Dram Görsel Efekt 6.8 324
2004 Aile Görsel Efekt 2.6 688

Aşkın Peşinde
2004 Komedi Görsel Efekt 6.1 34,261
2003 Biyografi Görsel Efekt 7.3 2,072
2003 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.7 591
2003 Dram Görsel Efekt 7.8 38
2003 Dram Görsel Efekt 7.8 1,200

Kaleyi Fethetmek
2003 Dram Görsel Efekt 7.0 6,576

Doktor Jivago
2002 Dram Görsel Efekt 7.5 4,629
2002 Dram Görsel Efekt 6.6 2,199
2002 Komedi Görsel Efekt 6.8 21,059
2002 Dram Görsel Efekt 6.8 8,439
2002 Suç Görsel Efekt 6.2 2,865
2001 Komedi Görsel Efekt 6.2 2,062
2001 Macera Görsel Efekt 8.3 3,119
2001 Macera Görsel Efekt 8.2 3,593
2000 Komedi Görsel Efekt 6.5 2,147
2000 Biyografi Görsel Efekt 6.6 753
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (3,248) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,949) Black Mirror (1,845) Shingeki no kyojin (1,707) The Big Bang Theory (1,645) Vikings (1,270) Swamp Thing (1,172) Breaking Bad (1,138)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019