Giriş Kayıt
Robbie Fox

Robbie Fox


Senarist, Yapımcı

Robbie Fox, senarist, yapımcı.

Eyvah Karım Bir Katil (1993), Aşk Oyunu (2012), Torontolu Adam (2022), O Şimdi Asker (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Torontolu Adam
2022 Aksiyon Senarist 5.7 12,669
2019 Komedi Senarist 5.0 913

Aşk Oyunu
2012 Komedi Senarist 5.7 30,454

O Şimdi Asker
1994 Komedi Senarist 4.9 13,998

Eyvah Karım Bir Katil
1993 Komedi Senarist 6.4 39,796
1992 Komedi Senarist
Yapımcı
5.2 609
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022