Giriş Kayıt
Michael Fox

Michael Fox (75)


Oyuncu

Michael Fox, 27 Şubat 1921 Yonkers, New York, ABD doğumlu oyuncu.

War of the Satellites (1958), (1962) Bebek Jane'e Ne Oldu? (1962), (1987) Zirvede (1987), (1974) Buldozer (1974) gibi yapımlarla biliniyor.

Michael Fox, 01 Haziran 1996 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 27 Şubat 1921
Ölüm Tarihi: 01 Haziran 1996
Doğum Yeri: Yonkers, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Mike Fox
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.6 6,532

Zirvede
1987 66 Aksiyon Oyuncu 5.7 45,823
1986 65 Suç Oyuncu 5.6 4,086

Şahin Tepesi
1981 Dram Oyuncu 6.2 2,889
1976 Dram Oyuncu 7.3 4,518
1974 53 Dram Oyuncu 8.3 883

Genç Frankeştayn
1974 53 Komedi Oyuncu 8.0 133,290

Buldozer
1974 53 Komedi Oyuncu 7.1 15,572

Sevgi Bağları
1974 Oyuncu 7.1 75
1974 53 Komedi Oyuncu 7.6 62

Komiser Kolombo
1971 Suç Oyuncu 8.2 23,838
1970 49 Dram Oyuncu 5.6 2,704
1970 49 Korku Oyuncu 5.4 3,318

Yedi Karanlık
1969 48 Macera Oyuncu 7.0 136

Görevimiz Tehlike
1966 Aksiyon Oyuncu 8.0 7,059
1966 Aksiyon Oyuncu 7.5 16,763
1965 Komedi Oyuncu 7.9 7,530
1965 Aksiyon Oyuncu 7.6 508
1965 Western Oyuncu 7.7 2,211
1965 Macera Oyuncu 7.3 5,695
1962 41 Dram Oyuncu 6.6 283

Bebek Jane'e Ne Oldu?
1962 41 Dram Oyuncu 8.1 45,178

Gel Sevişelim
1960 39 Komedi Oyuncu 6.5 6,035
1960 Suç Oyuncu 8.2 110

Alacakaranlık Kuşağı
1959 Dram Oyuncu 9.0 61,695
1958 37 Korku Oyuncu 5.1 543
1958 37 Aksiyon Oyuncu 6.3 1,085
1957 36 Komedi Oyuncu 5.8 1,767
1957 36 Suç Oyuncu
Çeşitli
6.9 804
1957 Aksiyon Oyuncu 8.2 194
1957 Dram Oyuncu 7.6 49
1957 36 Suç Oyuncu 5.9 41
1957 Suç Oyuncu 8.2 4,210
1957 Aksiyon Oyuncu 8.1 171
1957 36 Gizem Oyuncu 5.9 67
1957 Komedi Oyuncu 8.3 130
1955 Dram Oyuncu 6.1 42

Kardeşim Eileen
1955 34 Müzikal Oyuncu 6.8 1,371
1955 Dram Oyuncu 8.0 4,439
1955 34 Dram Oyuncu 6.9 2,854

Uzayın Keşfi
1955 34 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.8 1,234
1955 34 Suç Çeşitli 7.2 403
1954 33 Dram Oyuncu 5.5 917

Gümüs kupa
1954 33 Dram Oyuncu 4.7 1,295
1954 33 Kara Film Oyuncu 6.5 640
1954 33 Kara Film Oyuncu 6.8 768
1954 33 Suç Oyuncu 6.8 672

Devler Âlemi
1953 32 Macera Oyuncu
Çeşitli
6.7 6,073
1953 32 Macera Oyuncu 5.4 82
1953 32 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.0 55
1953 32 Macera Oyuncu 4.9 141

Son Ümit
1953 32 Dram Oyuncu 6.9 515
1953 32 Bilim-Kurgu Oyuncu
Çeşitli
5.9 973
1953 Komedi Oyuncu 5.7 226
1952 31 Macera Oyuncu 7.1 210
1952 31 Western Oyuncu 5.9 81
1952 31 Macera Oyuncu 7.0 107
1952 31 Suç Oyuncu 6.7 359
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,629) The 100 (1,761) Black Mirror (1,749) Big Little Lies (1,725) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,672) Swamp Thing (1,622) The Big Bang Theory (1,330) Vikings (1,235)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019