Giriş Kayıt
Matthew Fox

Matthew Fox (52)


Oyuncu

Matthew Fox, 14 Temmuz 1966 Abington, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu.

Bakış Açısı (2008), Kemik Balta (2015), Zafer Bizimdir (2006), Alex Cross (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Temmuz 1966
Doğum Yeri: Abington, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Matt Fox
Takma İsmi: Foxy
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.88 m
9.0 (36 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (39)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 52 Spor Oyuncu    

Kemik Balta
2015 49 Macera Oyuncu 7.1 67,289

İnsanlığın Sonu
2015 49 Dram Oyuncu 5.8 14,570

Dünya Savaşı Z
2013 47 Aksiyon Oyuncu 7.0 547,140
2012 46 Aksiyon Oyuncu 5.1 30,799

İmparator
2012 46 Savaş Oyuncu 6.5 12,143
2010 44 Oyuncu 7.0 171
2010 44 Belgesel Oyuncu
8.0 362
2009 43 Dram Oyuncu
8.0 366
2009 Komedi Oyuncu 6.9 11,647
2009 43 Dram Oyuncu
7.9 392

Hızlı Yarışçı
2008 42 Aksiyon Oyuncu 6.0 64,703
2008 Oyuncu 5.8 133

Bakış Açısı
2008 42 Aksiyon Oyuncu 6.6 138,142
2007 Dram Oyuncu 8.0 1,381
2007 41 Belgesel Oyuncu 7.8 193

Tehlikeli Aslar
2006 40 Aksiyon Oyuncu 6.7 130,798

Zafer Bizimdir
2006 40 Dram Oyuncu 7.1 53,173
2006 40 Belgesel Oyuncu 6.4 352
2005 Talk-Show Oyuncu 4.8 248
2005 39 Belgesel Oyuncu 7.3 60
2004 Macera Oyuncu 8.4 450,587
2003 Komedi Oyuncu 7.2 13,440
2003 Komedi Oyuncu 6.7 12,084
2002 Dram Oyuncu 7.5 545
1999 33 Dram Oyuncu 6.2 358
1994 Dram Oyuncu 6.8 8,586
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,887
1993 27 Komedi Oyuncu 5.4 3,942
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,586
1991 News Oyuncu 6.6 202
1975 Komedi Oyuncu 8.1 38,755
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,960) The Flash (2,166) Star Trek: Discovery (2,054) This Is Us (2,044) Vikings (1,174) Arrow (846) The OA (833) American Gods (829) The Blacklist (799) Love, Death & Robots (705)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019