Giriş Kayıt
James Foster

James Foster


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı

James Foster, sanat bölümü, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı.

Muppet Treasure Island (1996), Rüyamdaki Afrika (2000), Ölümcül Yolculuk (1996), Longitude (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Güzel ve Çirkin
2017 Aile Sanat Yönetmeni 7.2 234,248
2017 Dram Yapım Tasarımcısı 6.9 1,703

Hain
2016 Suç Sanat Yönetmeni 6.2 17,192

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.0 549,157
2012 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.8 589,228

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.5 391,404
2010 Suç Yapım Tasarımcısı 6.8 2,407

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.8 254,758
2010 Suç Yapım Tasarımcısı 6.6 1,580
2009 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.6 545,564

Bond 22
2008 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.6 375,600

Sihirli Şehir
2008 Macera Sanat Yönetmeni 6.5 59,406

Altın Pusula
2007 Macera Sanat Bölümü 6.1 166,783

Tatil
2006 Komedi Sanat Bölümü 6.9 219,278

Son Umut
2006 Dram Sanat Bölümü 7.9 427,521

Temel İçgüdü 2
2006 Dram Sanat Yönetmeni 4.3 34,996

Bayan Henderson Sunar
2005 Komedi Sanat Bölümü 7.0 14,574

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 634,896

Cennetin Krallığı
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 248,926

Bridget Jones: Mantığın Sınırı
2004 Komedi Sanat Bölümü 6.0 95,240
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 4.3 12,399
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 136,039

Bir Kralı Öldürmek
2003 Biyografi Sanat Yönetmeni 6.2 2,829

Örümcek
2002 Dram Sanat Bölümü 6.8 33,557
2002 Biyografi Sanat Bölümü 7.6 5,027
2001 Dram Sanat Bölümü 7.3 73,028

Çikolata
2000 Dram Sanat Bölümü 7.3 167,633

Rüyamdaki Afrika
2000 Macera Sanat Bölümü 5.6 4,105
2000 Komedi Sanat Bölümü 6.4 1,068
2000 Dram Sanat Bölümü 7.9 1,965
1999 Biyografi Sanat Bölümü 6.6 3,565

007 James Bond: Yarın Asla Ölmez
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 167,745

Ölümcül Yolculuk
1996 Dram Sanat Bölümü 6.9 574
1996 Macera Sanat Bölümü 7.0 18,985
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (188,104) Supernatural (4,456) Star Trek: Discovery (3,116) The Big Bang Theory (2,584) American Gods (1,645) Vikings (1,575) This Is Us (1,335) The Flash (1,077) Gotham (887) Into the Badlands (887)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019