Giriş Kayıt
David Foster

David Foster (69)


Müzisyen, Oyuncu, Müzisyen

David Walter Foster, 01 Kasım 1949 Victoria, British Columbia, Kanada doğumlu müzisyen, oyuncu, müzisyen.

B.J. Cook ile evlendi. 11 yılın ardından 1981 yılının Haziran ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.1991 yılının Haziran ayında Linda Thompson ile evlendi. 14 yılın ardından 2005 yılının Temmuz ayında boşandılar. 2011 yılının Kasım ayında Yolanda Hadid ile evlendi. 6 yılın ardından 2017 yılının Ekim ayında boşandılar.

Doğuştan Yetenekli (1984), Ne Yaptığını Hala Biliyorum (1998), St. Elmo Ateşi (1985), Benim Başarım (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: David Walter Foster
Doğum Tarihi: 01 Kasım 1949
Doğum Yeri: Victoria, British Columbia, Kanada
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 68 Belgesel Oyuncu    
2016 67 Belgesel Oyuncu 7.2 1,391
2016 67 Belgesel Oyuncu 7.0 436
2016 67 Belgesel Oyuncu 7.4 1,816

Çılgınlar Gibi
2011 62 Dram Oyuncu 6.7 55,315
2008 59 Dram Müzik
Yapımcı
6.0 45

Kiralık Sevgili
2005 56 Komedi 6.1 44,476
2003 Animasyon Müzik 7.9 937
2002 Game-Show Oyuncu 4.2 20,330

Aile Babası
2000 51 Komedi Müzik 6.8 96,278

Aşk Mektubu
1999 50 Dram Müzik 6.2 33,067
1999 50 Müzik Müzik 5.3 199

Ne Yaptığını Hala Biliyorum
1998 49 Korku Müzik 4.6 62,929
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,688
1997 48 Belgesel Müzik 8.4 1,685

Aşk Meleği
1996 47 Komedi Müzik 5.5 10,142

Özgür Willy 2
1995 46 Aile Müzik 5.0 15,241
1992 43 Aksiyon Oyuncu
Müzik
6.2 106,547
1991 42 Aksiyon Müzik 5.8 3,521

Liseli Ajan
1991 42 Aksiyon Müzik 5.7 5,977

Kurtlarla Dans
1990 41 Macera Müzik 8.0 217,120

Sahil Güvenlik
1989 Dram Müzik 5.2 22,192
1989 40 Dram Müzik 5.3 932
1988 39 Dram Müzik 6.8 3,833

Benim Başarım
1987 38 Komedi Müzik
Müzik
6.5 26,485

Beyaz Geceler
1985 36 Dram Müzik 6.6 6,030

St. Elmo Ateşi
1985 36 Dram Müzik
Müzik
6.4 32,187
1984 Talk-Show Oyuncu 5.2 4,314

Doğuştan Yetenekli
1984 35 Dram Müzik 7.5 39,076

Müthiş İkili
1983 34 Komedi Müzik 4.8 3,566
1978 29 Macera Müzik 5.3 12,472
1978 29 Komedi 7.0 32,880
1976 27 Dram Müzik 5.3 1,791
1971 Biyografi Oyuncu
Müzik
7.7 488
Dizi Altyazıları
True Detective (7,515) Vikings (3,716) Shameless (3,523) Gotham (2,413) Shooter (2,047) The Umbrella Academy (1,887) Inside No. 9 (1,853) Doom Patrol (1,494) Star Trek: Discovery (1,449) The Blacklist (1,289)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019