Giriş Kayıt
Sharon Forward

Sharon Forward


Sanat Bölümü, Animasyon

Sharon Forward, sanat bölümü, animasyon.

Diğer Bir İsmi: Sharon Rolnick | Sharon Rolnik
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Sanat Bölümü 6.9 375

Prenses Sofia
2013 Animasyon Sanat Bölümü 7.1 1,840

Jake ve Varolmayan Ülkenin Korsanları
2011 Animasyon Sanat Bölümü 5.5 1,112

Özel Ajan Oso
2009 Animasyon Sanat Bölümü 5.2 349
2007 Animasyon Sanat Bölümü 8.0 27,850
2007 Animasyon Sanat Bölümü 6.0 341

Tilki Ve Avcı Köpeği 2
2006 Animasyon Sanat Bölümü 5.4 3,565

Leroy ve Stiç
2006 Animasyon Sanat Bölümü 6.2 4,126
2005 Animasyon Sanat Bölümü 5.9 9,550

Minik Fil Heffalump
2005 Animasyon Sanat Bölümü 6.4 5,586

Mulan 2
2004 Animasyon Sanat Bölümü 5.7 18,659

Piglet - Winnie the Pooh ve arkadaslarinin yeni maceralari
2003 Animasyon Sanat Bölümü 6.1 6,048

Orman Çocuğu 2
2003 Macera Sanat Bölümü 5.4 13,608

Cinderella: Rüyalar Gerçek Oluyor
2002 Animasyon Sanat Bölümü 5.0 9,099

Notre Dame'ın Kamburu 2
2002 Animasyon Sanat Bölümü 4.8 5,199
2001 Animasyon Sanat Bölümü 5.9 8,903

Aslan Kral 2: Simbanın Onuru
1998 Animasyon Sanat Bölümü 6.5 52,680
1998 Animasyon Sanat Bölümü 4.9 12,020
1997 Animasyon Sanat Bölümü 7.1 4,461
1996 Animasyon Sanat Bölümü 6.4 29,287
1994 Animasyon Sanat Bölümü 7.3 7,216
1993 Animasyon Sanat Bölümü 6.9 6,805
1991 Animasyon Sanat Bölümü 7.6 12,866
1991 Aile Sanat Bölümü 6.8 2,602

Polis Akademisi
1988 Animasyon Sanat Bölümü 5.6 693
1988 Animasyon Animasyon 7.3 626
1985 Aile Animasyon
Sanat Bölümü
6.9 1,766
1983 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
7.5 14,525
1982 Animasyon Sanat Bölümü 7.6 1,108

Şirinler
1981 Animasyon Sanat Bölümü 7.2 13,442
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019