Giriş Kayıt
Mary Jane Fort

Mary Jane Fort


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü

Mary Jane Fort, kostüm tasarımcısı, kostümcü.

Kötü Kızlar (2004), Korkunç Bir Film 2 (2001), Fear the Walking Dead (2015), Gençlik Ateşi (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Öldürme Arzusu
2018 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.4 35,968
2016 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.1 15,965
2015 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.0 94,589

Sonsuzluk Projesi
2015 Bilim-Kurgu Kostüm Tasarımcısı 6.4 69,175

Ölüm Alfabesi
2014 Korku Kostüm Tasarımcısı 4.5 42,133
2014 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.8 824
2013 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.9 2,844
2012 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.9 19,427
2011 Komedi Kostüm Tasarımcısı 4.2 2,587

Bir Yıldız Doğuyor
2011 Komedi Kostüm Tasarımcısı 3.3 10,052

İkinci El Araba Alınır Satılır
2009 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.8 19,044
2007 Dram Kostüm Tasarımcısı    
2006 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.2 1,453

Yedek Kulübesi
2006 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.6 44,447
2006 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.1 10,516
2005 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.5 341
2004 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.3 18,919

Kötü Kızlar
2004 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.0 287,801

Tatlı Sahtekar
2003 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.5 6,191

Mike Gibi
2002 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.2 16,969

Korkunç Bir Film 2
2001 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.3 133,884

Herkes Onu İster
2001 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.8 16,612
2001 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.5 13,081

Gençlik Ateşi
2000 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.0 78,429
1995 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.0 7,816

Elm Sokağında Kabus 7: Yeni Kabus
1994 Fantastik Kostüm Tasarımcısı 6.4 44,002

Ölümcül Tehdit
1992 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.6 2,602

Bahçıvan
1992 Korku Kostüm Tasarımcısı 5.4 30,816
1990 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.5 7,253
1988 Komedi Kostüm Bölümü 7.1 342
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,777) Suits (1,694) The Sinner (1,537) Shameless (1,446) Fear the Walking Dead (1,290) La Casa de Papel (1,276) Castle Rock (1,175) Bodyguard (1,155) Mayans M.C. (1,150) The 100 (1,021)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018