Giriş Kayıt
Daniel Fort

Daniel Fort


Editör, Görsel Efekt

Daniel Fort, editör, görsel efekt.

Gün Batımından Şafağa (1996), Desperado (1995), Küçük Kardeşim (1999), Gitarım Ve Silahım (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kung Fu Panda: Ustanın Sırları
2016 Animasyon Editorial Department 7.1 854

Bay Peabody ve Meraklı Sherman: Zamanda Yolculuk
2014 Animasyon Editorial Department 6.8 55,262

Crood’lar
2013 Animasyon Editorial Department 7.2 171,140
2009 Animasyon Editorial Department    

Canavarlar Yaratıklara Karşı
2009 Animasyon Editorial Department 6.5 130,659

Arı Filmi
2007 Animasyon Editorial Department 6.1 122,318

Köpekbalığı Hikayesi
2004 Animasyon Editorial Department 6.0 149,143

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 372,298

Dayanılmaz Zulüm
2003 Komedi Editorial Department 6.3 83,382

Çok Özel
2002 Komedi 4.7 8,903
2002 Suç Editorial Department 8.0 11,080
2002 Komedi Editorial Department 7.1 3,295

Korkunç Bir Film 2
2001 Komedi Editorial Department 5.3 133,884

Küçük Kardeşim
1999 Animasyon Editorial Department 5.9 109,870
1998 Romantik Editorial Department 5.6 6,072

Gün Batımından Şafağa
1996 Aksiyon Görsel Efekt
Editorial Department
7.3 249,505

Dört Oda
1995 Komedi Editorial Department 6.7 87,508
1995 Aksiyon Editorial Department 7.2 154,510
1995 Fantastik Editorial Department 5.3 5,167

Acemi Dedektif
1994 Komedi Editorial Department 5.0 5,279

Gitarım Ve Silahım
1992 Aksiyon Editorial Department 6.9 57,073
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,733) Shameless (2,329) Fear the Walking Dead (1,949) Suits (1,811) Castle Rock (1,725) Bodyguard (1,613) The Sinner (1,565) La Casa de Papel (1,528) The 100 (1,320) Mayans M.C. (1,272)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018