Giriş Kayıt
William Forsyth

William Forsyth (3)


Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi, Casting

William Forsyth, 14 Temmuz 2015 Avustralya doğumlu yönetmen asistanı, yapım yöneticisi, casting.

Doğum Tarihi: 14 Temmuz 2015
Doğum Yeri: Avustralya
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1960 Aile Yönetmen Asistanı 5.2 251

Kan Kalesi
1948 Western Yapım Yöneticisi 7.6 14,185
1947 Suç Yönetmen Asistanı 6.0 102
1947 Kara Film Yönetmen Asistanı 7.0 57
1947 Kara Film Yönetmen Asistanı 6.5 109

Bir Cadıyla Evlendim
1942 Komedi Yönetmen Asistanı 7.2 5,563
1941 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 50
1939 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.0 490
1937 Komedi Yönetmen Asistanı 6.7 372
1935 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.4 292
1933 Komedi Yönetmen Asistanı 7.0 312
1932 Dram Casting 7.1 1,113
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,975) Better Call Saul (3,209) The 100 (2,011) La casa de papel (1,885) Sharp Objects (1,395) Suits (1,316) Vikings (1,049) Friends (1,031) Black Mirror (974) Westworld (861)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018