Giriş Kayıt
Floris Forstner

Floris Forstner


Sanat Bölümü

Floris Forstner, sanat bölümü.

Bir Kadın Doktora Gidince (2009), In Oranje (2004), Bon Bini Holland (2015), (2010) Brownian Movement (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Sanat Bölümü 5.4 493
2015 Komedi Sanat Bölümü 5.6 877
2015 Komedi Çeşitli 6.2 645
2013 Komedi Sanat Bölümü 6.4 352
2010 Dram Sanat Bölümü 4.8 908

Bir Kadın Doktora Gidince
2009 Dram Sanat Bölümü 6.8 4,940
2006 Komedi Çeşitli 6.6 1,116
2004 Dram Sanat Bölümü 6.5 1,164
2002 Sanat Bölümü 6.4 37
1999 Biyografi Sanat Bölümü 6.8 481
Film Altyazıları
Bohemian Rhapsody (6,129) The Girl in the Spider's Web (5,611) Hunter Killer (2,802) A Star Is Born (1,796) Bumblebee (1,656) Close (1,497) The Favourite (1,172) IO (1,109) Venom (1,107) First Man (982)
Dizi Altyazıları
True Detective (7,770) Vikings (6,226) The Punisher (2,770) Shameless (2,556) The Big Bang Theory (2,244) Supernatural (2,072) Outlander (2,008) Gotham (1,495) Arrow (1,352) Black Mirror (1,344)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019