Giriş Kayıt
Floris Forstner

Floris Forstner


Sanat Bölümü

Floris Forstner, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Sanat Bölümü 5.4 437
2015 Komedi Sanat Bölümü 5.7 435
2015 Komedi Çeşitli 6.2 580
2013 Komedi Sanat Bölümü 6.4 253
2010 Dram Sanat Bölümü 4.8 737

Bir Kadın Doktora Gidince
2009 Dram Sanat Bölümü 6.8 4,447
2006 Komedi Çeşitli 6.6 1,022
2004 Dram Sanat Bölümü 6.6 995
2002 Sanat Bölümü 6.4 30
1999 Biyografi Sanat Bölümü    
Film Altyazıları
Upgrade (11,489) Tag (6,280) Deadpool 2 (5,665) Avengers: Infinity War (3,022) Skyscraper (2,246) The Endless (2,175) Adrift (1,865) Bad Samaritan (729) Ah-ga-ssi (725) Ready Player One (520)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,962) Better Call Saul (1,968) The 100 (1,869) La casa de papel (1,837) Suits (1,413) Yellowstone (1,176) Friends (1,029) Vikings (1,027) Black Mirror (997) Sharp Objects (936)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018