Giriş Kayıt
Marc Forster

Marc Forster (53)


Yönetmen, Yapımcı, Oyuncu, Senarist

Marc Forster, 30 Kasım 1969 Illertissen, Bavaria, Almanya doğumlu yönetmen, yapımcı, oyuncu, senarist.

Dünya Savaşı Z (2013), Bond 22 (2008), Lütfen Beni Öldürme (2006), Düşler Ülkesi (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Kasım 1969
Doğum Yeri: Illertissen, Bavaria, Almanya
Burcu: Yay
Boyu: 1.88 m
9.3 (7 Oy)
  • Currently 185.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayata Röveşata Çeken Adam
2022 53 Komedi Yönetmen
Yapımcı
   
2022 53 Biyografi Yönetmen    
2021 Belgesel Oyuncu 8.2 69
2018 49 Animasyon Yönetmen 7.2 78,627
2018 49 Dram Yapımcı 6.0 2,357

Tek Gördüğüm Sensin
2016 47 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
5.4 12,302
2014 Suç Yapımcı
Yönetmen
7.5 11,559

Dünya Savaşı Z
2013 44 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
7.0 666,672

Sanal Hayatlar
2012 43 Dram Yapımcı 7.5 76,269

Koruyucu
2011 42 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
6.7 66,597
2009 40 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Yapımcı
5.5 70

Bond 22
2008 39 Aksiyon Yönetmen 6.6 449,743
2008 39 Belgesel Oyuncu
6.5 66

Uçurtma Avcısı
2007 38 Dram Yönetmen 7.6 80,578
2007 38 Komedi 6.1 1,521

Lütfen Beni Öldürme
2006 37 Komedi Yönetmen 7.6 229,692

Gitme
2005 36 Dram Yönetmen 6.7 80,196
2005 36 Komedi Yapımcı 5.2 600

Düşler Ülkesi
2004 35 Biyografi Yönetmen
Oyuncu
7.7 207,136

Kesişen Yollar
2001 32 Dram Yönetmen 7.1 90,272
2000 31 Dram Yönetmen
Senarist
6.2 762
1991 News Oyuncu 6.9 310
1981 News Oyuncu 3.5 2,509
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022