Giriş Kayıt
Irmgard Forster

Irmgard Forster


Makyaj

Irmgard Forster, makyaj.

Winnetou - 2. Teil (1964), İnsafsız Şehir (1961), Ein Toter hing im Netz (1960), Unter Geiern (1964) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1968 Suç Makyaj 5.5 40
1968 Korku Makyaj 5.6 716
1964 Western Makyaj 6.6 2,133
1964 Western Makyaj 5.9 1,030

İnsafsız Şehir
1961 Dram Makyaj 7.3 1,173
1960 Suç Makyaj 5.7 231
1960 Korku Makyaj 2.4 3,039
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,700) Suits (1,638) The Sinner (1,501) Shameless (1,399) Fear the Walking Dead (1,253) La Casa de Papel (1,228) Castle Rock (1,159) Mayans M.C. (1,140) Bodyguard (1,123) The 100 (966)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018