Giriş Kayıt
Alexandria Forster

Alexandria Forster


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı

Alexandria Forster, kostümcü, kostüm tasarımcısı.

Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi (1999), Maverick (1994), Meksikalı (2001), Dante Yanardağı (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Son Samuray
2003 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.7 356,066

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.7 451,255

Gizemli Yabancı
2001 Dram Kostüm Bölümü 6.9 32,762

Meksikalı
2001 Macera Kostüm Bölümü 6.1 94,624

Yakın Tehlike
2000 Dram Kostüm Bölümü 7.3 49,282

Cennetin Ötesi
2000 Dram Kostüm Bölümü 5.1 7,453

Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi
1999 Komedi Kostüm Bölümü 7.3 257,071

Astronotun Karısı
1999 Dram Kostüm Bölümü 5.3 49,384
1998 Komedi Kostüm Bölümü 4.9 4,605

Dante Yanardağı
1997 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.9 70,596

Tepki
1996 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.6 43,899
1994 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.0 91,771

Makinadaki Hayalet
1993 Korku Kostüm Bölümü 4.4 2,743

Özgür Willy
1993 Macera Kostüm Bölümü 5.9 59,358
1992 Biyografi Kostüm Bölümü 5.8 7,986
1992 Dram Kostüm Bölümü 6.9 2,302

Kanunsuz Giriş
1992 Suç Kostüm Bölümü 6.3 11,583

Afacan Köpek Beethoven
1992 Komedi Kostüm Bölümü 5.6 57,196
1991 Komedi Kostüm Bölümü 7.7 100,246
1991 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.5 1,600
Film Altyazıları
Upgrade (6,659) Deadpool 2 (5,989) Avengers: Infinity War (3,212) Skyscraper (3,117) Tag (2,708) Adrift (2,381) Down a Dark Hall (1,893) The Endless (1,097) Ah-ga-ssi (767) Ready Player One (661)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,141) Castle Rock (2,082) The 100 (1,687) Sharp Objects (1,550) Preacher (1,297) Better Call Saul (1,132) Vikings (1,014) Westworld (975) Suits (961) Friends (881)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018