Giriş Kayıt
Megan Forste

Megan Forste


Kameraman

Megan Forste, kameraman.

Kumanda (2006), The Prime Gig (2000), The Perez Family (1995), Sinifta olay var (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Kameraman 5.8 14,996

Apokalipto
2006 Aksiyon Kameraman 7.8 263,330

Kumanda
2006 Komedi Kameraman 6.4 274,785

40 Yıllık Bekar
2005 Komedi Kameraman 7.1 350,294

En Uzun Mesafe
2005 Komedi Kameraman 6.4 146,035

Şut ve Gool
2005 Komedi Kameraman 5.6 33,102

Sakin Ol
2005 Komedi Kameraman 5.7 63,547

Gümüş Şehir
2004 Komedi Kameraman 6.1 3,491

Alamo
2004 Dram Kameraman 6.0 18,048
2003 Komedi Kameraman    

Ateşli Piliç
2002 Komedi Kameraman 5.5 82,366

Çılgın İkili
2002 Aksiyon Kameraman 5.6 6,577
2002 Komedi Kameraman 6.3 7,798
2001 Komedi Kameraman 6.4 15,487
2001 Komedi Kameraman 5.2 221
2001 Aksiyon Kameraman 5.9 40,812
2000 Dram Kameraman 6.1 1,946

Karımı Nasıl Doğradım?
2000 Komedi Kameraman 4.7 3,067

General'in Kızı
1999 Suç Kameraman 6.3 47,451
1999 Suç Kameraman 6.4 1,210

İnce Kırmızı Hat
1998 Dram Kameraman 7.6 155,855
1998 Suç Kameraman 5.5 1,832

Ateş Fırtınası
1998 Gerilim Kameraman 4.6 3,274

Haberci
1997 Aksiyon Çeşitli 6.0 62,496
1997 Komedi Kameraman 4.7 8,092
1997 Dram Kameraman 6.7 2,689

Sinifta olay var
1996 Aksiyon Kameraman 5.9 10,141

Çok Yakın Ve Çok Özel
1996 Dram Kameraman 6.1 11,479

Dürüst Oyun
1995 Aksiyon Kameraman 4.1 10,269

Çılgın İkili
1995 Aksiyon Kameraman 6.8 198,081
1995 Komedi Kameraman 6.1 1,774
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,480) Shameless (2,175) Fear the Walking Dead (1,846) Suits (1,652) Castle Rock (1,542) Bodyguard (1,451) La Casa de Papel (1,362) The Sinner (1,200) Mayans M.C. (1,181) The 100 (1,160)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018