Giriş Kayıt
Rebecca Forstadt

Rebecca Forstadt (65)


Oyuncu, Senarist, Editör

Rebecca Lynn Forstadt, 16 Aralık 1953 Denver, Colorado, ABD doğumlu oyuncu, senarist, editör.

Blood: The Last Vampire (2000) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Rebecca Lynn Forstadt
Doğum Tarihi: 16 Aralık 1953
Doğum Yeri: Denver, Colorado, ABD
Diğer Bir İsmi: Rebecca Fourstadt | Rebecca Olcowski | Becky Olkow
Burcu: Yay
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

En Süper Kahramanlar
2016 63 Animasyon Oyuncu 4.5 581
2008 Animasyon Oyuncu 8.9 15,156
2006 Animasyon Oyuncu 8.6 40,623
2006 53 Animasyon Oyuncu 8.0 5,889
2005 Animasyon Oyuncu 7.0 583
2004 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,309
2004 Animasyon Oyuncu 7.0 243
2003 50 Animasyon Oyuncu 3.6 178
2002 Animasyon Oyuncu 8.5 16,204
2002 Aksiyon Oyuncu 8.1 64
2002 49 Aksiyon Oyuncu 6.5 993
2002 49 Animasyon Oyuncu 7.1 612
2002 Komedi Oyuncu 7.2 975
2002 Animasyon Oyuncu 7.4 65
2002 Animasyon Oyuncu 7.2 198

Küçük Beyaz Ayı
2001 48 Animasyon Oyuncu 5.9 611
2001 Oyuncu 5.2 54

Metropolis
2001 48 Macera Oyuncu 7.3 19,054
2001 48 Animasyon Oyuncu 6.9 456
2001 48 Animasyon Oyuncu 6.8 180
2001 Aksiyon Oyuncu 7.4 54
2000 47 Animasyon Oyuncu 7.3 376
2000 Animasyon Oyuncu 7.3 134
2000 47 Animasyon Oyuncu 6.7 11,378
2000 Animasyon Oyuncu    
2000 Animasyon Oyuncu 7.1 1,934
1999 Macera Oyuncu 5.9 253
1999 Animasyon Oyuncu
Senarist
7.3 18,701
1999 46 Animasyon Oyuncu 7.2 633
1998 Animasyon Oyuncu 8.3 17,466
1998 Animasyon Oyuncu 7.9 3,182
1998 Animasyon Çeşitli 7.1 142
1997 44 Dram Oyuncu 6.3 775
1997 Animasyon Oyuncu 7.2 268
1997 Animasyon Oyuncu 5.6 229
1996 Animasyon Oyuncu
Editorial Department
8.5 15,676
1995 Animasyon Oyuncu 7.8 672
1995 42 Animasyon Oyuncu 7.3 255
1992 Animasyon Oyuncu 7.7 1,796
1991 38 Animasyon Oyuncu 7.5 647
1991 38 Aksiyon Çeşitli 5.9 32
1989 36 Animasyon Oyuncu 6.9 61
1989 36 Animasyon Oyuncu 6.9 561
1988 35 Animasyon Oyuncu 8.1 140,084
1985 32 Animasyon Oyuncu 7.0 309
1985 Animasyon Oyuncu 8.2 612
1985 Animasyon Oyuncu 8.5 3,100
1984 31 Animasyon Oyuncu 6.5 97
1982 29 Animasyon Oyuncu 7.8 742
1981 Animasyon Oyuncu 7.3 1,945
1981 28 Animasyon Oyuncu 7.5 715
1981 28 Animasyon Oyuncu 7.5 959
1981 Animasyon Oyuncu 7.5 2,410
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (2,253) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,748) Shingeki no kyojin (1,559) Black Mirror (1,547) The Big Bang Theory (1,422) Vikings (1,139) Swamp Thing (1,114) Agents of S.H.I.E.L.D. (936)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019