Giriş Kayıt
Bengt Forslund

Bengt Forslund (86)


Yapımcı, Senarist, Yapım Yöneticisi

Bengt Forslund, 22 Haziran 1932 doğumlu yapımcı, senarist, yapım yöneticisi.

Göçmenler (1971), Yeni Ülke (1972), Här har du ditt liv (1966), Barnens ö (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Haziran 1932
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 65 Çeşitli 6.2 426
1995 63 Dram Yapımcı 5.4 227
1986 54 Biyografi Yapımcı 5.9 125
1982 50 Macera Çeşitli 7.1 557
1980 48 Dram Yapımcı 6.7 700
1974 42 Dram Yapımcı 6.0 74
1973 41 Senarist 5.1 78

Yeni Ülke
1972 40 Dram Yapımcı
Senarist
8.0 3,114

Göçmenler
1971 39 Dram Senarist
Yapımcı
8.0 4,474
1970 38 Komedi Senarist
Yapımcı
Yapım Yöneticisi
5.3 237
1968 36 Dram Yapımcı
Senarist
6.9 307
1966 34 Dram Senarist
Yapımcı
7.4 690
Film Altyazıları
Venom (3,065) A Simple Favor (2,761) First Man (1,982) Roma (1,503) Between Worlds (1,271) Lukas (1,013) The Predator (1,006) Sky Hunter (864) Mowgli (792) Goosebumps 2: Haunted Halloween (715)
Dizi Altyazıları
Arrow (2,955) Vikings (2,876) The Flash (1,891) Supergirl (1,651) Supernatural (1,396) Counterpart (1,112) La Casa de Papel (864) Friends (717) The Big Bang Theory (707) Doctor Who (677)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018