Giriş Kayıt
Bengt Forslund

Bengt Forslund (86)


Yapımcı, Senarist, Yapım Yöneticisi

Bengt Forslund, 22 Haziran 1932 doğumlu yapımcı, senarist, yapım yöneticisi.

Göçmenler (1971), Yeni Ülke (1972), Här har du ditt liv (1966), Barnens ö (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Haziran 1932
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 65 Çeşitli 6.2 425
1995 63 Dram Yapımcı 5.5 202
1986 54 Biyografi Yapımcı 5.9 122
1982 50 Macera Çeşitli 7.1 538
1980 48 Dram Yapımcı 6.7 693
1974 42 Dram Yapımcı 6.0 72
1973 41 Senarist 5.2 75

Yeni Ülke
1972 40 Dram Yapımcı
Senarist
8.0 3,074

Göçmenler
1971 39 Dram Senarist
Yapımcı
8.0 4,402
1970 38 Komedi Senarist
Yapımcı
Yapım Yöneticisi
5.2 235
1968 36 Dram Yapımcı
Senarist
6.9 303
1966 34 Dram Senarist
Yapımcı
7.4 678
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018