Giriş Kayıt
Ulf Forsberg

Ulf Forsberg


Müzisyen

Ulf Forsberg, müzisyen.

The Magic Flute (2006), Sadece Aşk (2012), (2015) Cirkeln (2015), (2011) Kronjuvelerna (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Müzik 5.9 2,346

Sadece Aşk
2012 Komedi Müzik 6.5 11,876
2011 Dram Müzik 5.9 2,315
2007 Dram Müzik 7.0 105
2006 Müzik Müzik 6.6 1,023
Film Altyazıları
Roma (5,032) The House with a Clock in Its Walls (4,043) Venom (3,463) First Man (2,532) A Simple Favor (2,035) Bird Box (1,461) Lukas (1,413) Backtrace (1,317) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,315) The Predator (1,073)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,833) Vikings (3,032) The Flash (2,053) Arrow (1,900) The Protector (1,042) La Casa de Papel (1,011) Friends (943) Outlander (874) The Big Bang Theory (829) Black Mirror (767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018