Giriş Kayıt
Ulf Forsberg

Ulf Forsberg


Müzisyen

Ulf Forsberg, müzisyen.

The Magic Flute (2006), Sadece Aşk (2012), (2015) Cirkeln (2015), (2011) Kronjuvelerna (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Müzik 5.9 2,058

Sadece Aşk
2012 Komedi Müzik 6.5 11,635
2011 Dram Müzik 5.8 2,008
2007 Dram Müzik    
2006 Müzik Müzik 6.6 937
Film Altyazıları
Upgrade (11,397) Tag (6,247) Deadpool 2 (5,572) Avengers: Infinity War (2,973) Skyscraper (2,229) The Endless (2,165) Adrift (1,845) Bad Samaritan (722) Ah-ga-ssi (718) Ready Player One (516)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,950) Better Call Saul (1,962) The 100 (1,863) La casa de papel (1,832) Suits (1,409) Yellowstone (1,173) Vikings (1,020) Friends (1,018) Black Mirror (979) Sharp Objects (936)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018