Giriş Kayıt
Abe Forman-Greenwald

Abe Forman-Greenwald (43)


Editör, Casting

Abe Forman-Greenwald, 18 Mart 1976 Philadelphia, Pennsylvania, ABD doğumlu editör, casting.

Simpsonlar: Sinema Filmi (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Mart 1976
Doğum Yeri: Philadelphia, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Abraham Forman-Greenwald | Abe Greenwald | Abraham
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 37 Komedi 5.0 179

Simpsonlar: Sinema Filmi
2007 31 Animasyon Editorial Department 7.3 289,384
2007 Animasyon Editorial Department 8.1 404

Küçük Manhattan
2005 29 Komedi Çeşitli 7.6 21,059

Gençlik Yılları
1999 23 Dram Casting 7.1 6,115
1999 23 Suç Casting 5.3 2,104
1998 22 Biyografi Çeşitli 7.0 323
Dizi Altyazıları
American Gods (3,066) This Is Us (2,735) The Blacklist (1,489) The Passage (1,445) Arrow (1,346) Vikings (1,332) Love, Death & Robots (1,231) Supernatural (1,029) The Flash (886) The Big Bang Theory (727)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019