Giriş Kayıt
Erik Forman

Erik Forman


Erik Forman, New York City, New York, ABD doğumlu

Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sevimli Canavarlar Üniversitesi
2013 Animasyon Çeşitli 7.3 277,588

Cesur
2012 Animasyon Çeşitli 7.1 321,089

Arabalar 2
2011 Animasyon Çeşitli 6.2 128,291

Oyuncak Hikayesi 3
2010 Animasyon Çeşitli 8.3 649,145

Yukarı Bak
2009 Animasyon Çeşitli 8.3 802,610

Vol. İ
2008 Animasyon Çeşitli 8.4 862,726

Ratatuy
2007 Animasyon Çeşitli 8.0 548,440

Arabalar
2006 Animasyon Çeşitli 7.1 310,131

İnanılmaz Aile
2004 Animasyon Çeşitli 8.0 566,150

Kayıp Balık Nemo 3D
2003 Animasyon Çeşitli 8.1 827,892

Sevimli Canavarlar
2001 Animasyon Çeşitli 8.1 703,224

Oyuncak Hikayesi 2
1999 Animasyon Çeşitli 7.9 445,875

Bir Böceğin Hayatı
1998 Animasyon Çeşitli 7.2 239,235
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,315) Shameless (3,666) Castle Rock (2,785) Bodyguard (2,541) The First (1,811) La Casa de Papel (1,347) The 100 (1,232) A Discovery of Witches (1,061) Fear the Walking Dead (970) Take Two (969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018