Giriş Kayıt
Ulysses Formanez

Ulysses Formanez


Yönetmen Asistanı, Özel Efekt, Yapım Yöneticisi

Ulysses Formanez, yönetmen asistanı, Özel efekt, yapım yöneticisi.

Doğum Günü 4 Temmuz (1989), The Boys in Company C (1978), Soldier Boyz (1995), The Year of Living Dangerously (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Özel Efekt
Çeşitli
5.6 203
2000 Suç Yapım Yöneticisi 6.7 316
1995 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.4 984

Doğum Günü 4 Temmuz
1989 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.2 88,440

Hamburger tepesi
1987 Dram 0 6.7 21,236
1984 Aksiyon Çeşitli 5.4 12,333
1982 Dram Yönetmen Asistanı 7.2 17,655
1982 Macera Yönetmen Asistanı 2.7 323
1978 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 2,626
Film Altyazıları
Bohemian Rhapsody (6,129) The Girl in the Spider's Web (5,611) Hunter Killer (2,802) A Star Is Born (1,796) Bumblebee (1,656) Close (1,497) The Favourite (1,172) IO (1,109) Venom (1,107) First Man (982)
Dizi Altyazıları
True Detective (7,770) Vikings (6,226) The Punisher (2,770) Shameless (2,556) The Big Bang Theory (2,244) Supernatural (2,072) Outlander (2,008) Gotham (1,495) Arrow (1,352) Black Mirror (1,344)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019