Giriş Kayıt
Ulysses Formanez

Ulysses Formanez


Yönetmen Asistanı, Özel Efekt, Yapım Yöneticisi

Ulysses Formanez, yönetmen asistanı, Özel efekt, yapım yöneticisi.

Doğum Günü 4 Temmuz (1989), The Boys in Company C (1978), Soldier Boyz (1995), The Year of Living Dangerously (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Özel Efekt
Çeşitli
5.6 174
2000 Suç Yapım Yöneticisi 6.7 292
1995 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.3 857

Doğum Günü 4 Temmuz
1989 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.2 87,122

Hamburger tepesi
1987 Dram 0 6.7 20,892
1984 Aksiyon Çeşitli 5.3 10,670
1982 Dram Yönetmen Asistanı 7.2 17,414
1982 Macera Yönetmen Asistanı 2.7 315
1978 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 2,516
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,318) The Sinner (2,068) La Casa de Papel (1,385) Castle Rock (1,378) Shameless (1,358) A Discovery of Witches (1,299) Suits (1,252) Bodyguard (1,232) The 100 (1,197) Fear the Walking Dead (969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018