Giriş Kayıt
Toby Forlenza

Toby Forlenza


Toby Forlenza,

Small Time (2014), Dr. Quinn Medicine Woman: The Movie (1999), Şok (1989), Children of the Corn 666: Isaac's Return (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Çeşitli 4.8 1,617
2016 Suç Çeşitli 6.2 3,886
2014 Aksiyon Çeşitli 5.7 19,496
2014 Dram Çeşitli 6.1 1,079
2008 Komedi Çeşitli 6.1 39,425

Katil Komşum Geri Döndü
2004 Komedi Çeşitli 5.5 49,418

Cesetler Evi
2003 Korku Çeşitli 6.1 67,207
2002 Komedi Çeşitli 8.0 57,047

Tabana Kuvvet
2001 Macera Çeşitli 6.4 100,393
1999 Komedi Çeşitli 5.9 239
1999 Korku Çeşitli 3.6 3,400
1999 Dram Çeşitli 6.7 609
1998 Korku Çeşitli 4.0 794
1997 Komedi Çeşitli 6.9 1,962

Yalancı Yalancı
1997 Komedi Çeşitli 6.9 250,063
1996 Dram Çeşitli 6.4 2,358

Albino Timsah
1996 Suç Çeşitli 6.1 6,664

Kanlı Hafta Sonu
1995 Komedi Çeşitli    
1993 Korku Çeşitli 5.9 11,623
1993 Dram Çeşitli 6.7 8,676
1992 Gerilim Çeşitli 7.2 8,442

Şok
1989 Komedi Çeşitli 5.4 12,849
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,950) Suits (1,791) The Sinner (1,725) Shameless (1,542) La Casa de Papel (1,382) Fear the Walking Dead (1,352) Castle Rock (1,312) Bodyguard (1,254) Mayans M.C. (1,176) The 100 (1,134)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018