Giriş Kayıt
Toby Forlenza

Toby Forlenza


Toby Forlenza,

Small Time (2014), Dr. Quinn Medicine Woman: The Movie (1999), Şok (1989), Children of the Corn 666: Isaac's Return (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Çeşitli 4.9 1,648
2016 Suç Çeşitli 6.2 3,940
2014 Aksiyon Çeşitli 5.7 19,741
2014 Dram Çeşitli 6.0 1,197
2008 Komedi Çeşitli 6.1 39,598

Katil Komşum Geri Döndü
2004 Komedi Çeşitli 5.5 50,194

Cesetler Evi
2003 Korku Çeşitli 6.1 67,850
2002 Komedi Çeşitli 8.0 57,419

Tabana Kuvvet
2001 Macera Çeşitli 6.4 100,763
1999 Komedi Çeşitli 5.9 252
1999 Korku Çeşitli 3.7 3,591
1999 Dram Çeşitli 6.8 749
1998 Korku Çeşitli 4.1 853
1997 Komedi Çeşitli 6.9 2,137

Yalancı Yalancı
1997 Komedi Çeşitli 6.9 251,556
1996 Dram Çeşitli 6.4 2,526

Albino Timsah
1996 Suç Çeşitli 6.1 7,130

Kanlı Hafta Sonu
1995 Komedi Çeşitli 2.9 273
1993 Korku Çeşitli 5.9 11,895
1993 Dram Çeşitli 6.7 8,747
1992 Gerilim Çeşitli 7.2 8,636

Şok
1989 Komedi Çeşitli 5.4 13,046
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,213) Arrow (1,914) Outlander (1,332) Supernatural (1,260) Better Call Saul (1,103) La Casa de Papel (1,058) The Last Ship (1,042) Titans (982) Legends of Tomorrow (948) Doctor Who (876)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018