Giriş Kayıt
Toby Forlenza

Toby Forlenza


Toby Forlenza,

Small Time (2014), Dr. Quinn Medicine Woman: The Movie (1999), Şok (1989), Children of the Corn 666: Isaac's Return (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Çeşitli 4.9 1,651
2016 Suç Çeşitli 6.2 3,997
2014 Aksiyon Çeşitli 5.7 20,059
2014 Dram Çeşitli 6.0 1,208
2008 Komedi Çeşitli 6.1 39,867

Katil Komşum Geri Döndü
2004 Komedi Çeşitli 5.5 50,553

Cesetler Evi
2003 Korku Çeşitli 6.1 68,282
2002 Komedi Çeşitli 8.0 57,984

Tabana Kuvvet
2001 Macera Çeşitli 6.4 101,329
1999 Komedi Çeşitli 5.9 254
1999 Korku Çeşitli 3.7 3,630
1999 Dram Çeşitli 6.8 752
1998 Korku Çeşitli 4.1 860
1997 Komedi Çeşitli 6.9 2,156

Yalancı Yalancı
1997 Komedi Çeşitli 6.9 254,172
1996 Dram Çeşitli 6.4 2,564

Albino Timsah
1996 Suç Çeşitli 6.1 7,198

Kanlı Hafta Sonu
1995 Komedi Çeşitli 2.9 274
1993 Korku Çeşitli 5.9 12,031
1993 Dram Çeşitli 6.7 8,860
1992 Gerilim Çeşitli 7.2 8,714

Şok
1989 Komedi Çeşitli 5.4 13,244
Dizi Altyazıları
True Detective (7,053) Vikings (5,680) The Punisher (2,553) Shameless (2,133) The Big Bang Theory (2,014) Supernatural (1,969) Outlander (1,785) Gotham (1,387) The Blacklist (1,236) Black Mirror (1,157)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019