Giriş Kayıt
Roger J. Forker

Roger J. Forker


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı

Roger J. Forker, kostümcü, kostüm tasarımcısı.

Talladega Geceleri: Ricky Bobby Hikayesi (2006), Son Kaçış (2009), İki Aşk Arasında (2014), Uçuş 7500 (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 3.6 1,680
2017 Korku Kostüm Tasarımcısı 3.7 1,597
2017 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.8 2,783
2017 Komedi Kostüm Bölümü 5.6 916

Tatlı Hayat
2016 Komedi Kostüm Bölümü 6.2 1,244
2015 Komedi Kostüm Bölümü 7.4 2,074
2015 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.4 4,356

İki Aşk Arasında
2014 Komedi Kostüm Bölümü 5.7 11,145

Uçuş 7500
2014 Korku Kostüm Bölümü 4.8 13,157
2014 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.5 12,077
2013 Komedi Kostüm Bölümü 5.1 7,561

Kimlik Hırsızı
2013 Komedi Kostüm Bölümü 5.7 110,548
2013 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.4 125

Duyguların Rengi
2011 Dram Kostüm Bölümü 8.1 377,498

Otel 3
2011 Korku Kostüm Tasarımcısı 4.6 18,310
2011 Belgesel Kostüm Bölümü 7.8 4,589
2011 Komedi Kostüm Bölümü    

Mahkumiyet
2010 Biyografi Kostüm Bölümü 7.2 38,398
2010 Aksiyon Kostüm Bölümü 8.6 74,082
2009 Aile Kostüm Bölümü 7.2 723
2009 Müzik Kostüm Tasarımcısı    

Son Kaçış
2009 Aksiyon Kostüm Bölümü 8.0 14,139

Alacakaranlık
2008 Dram Kostüm Bölümü 5.2 380,218

Gerçek Masallar
2008 Komedi Kostüm Bölümü 6.1 79,854
2008 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.4 3,001

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Kostüm Bölümü 8.6 220,896
2007 Dram Kostüm Bölümü 8.6 171,041
2007 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.7 7,154
2007 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.6 1,112

Talladega Geceleri: Ricky Bobby Hikayesi
2006 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.6 147,705
2006 Biyografi Kostüm Bölümü 6.4 90,354

Beni Keşfet
2005 Komedi Kostüm Bölümü 4.2 2,606

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.5 400,054

Ocean's 12
2004 Suç Kostüm Bölümü 6.5 321,401
2004 Suç Kostüm Bölümü 5.3 1,532
2004 Aksiyon Kostüm Bölümü 4.0 25,368

Küçük İnsanlar
2003 Komedi Kostüm Bölümü 4.6 3,924
2003 Aksiyon Kostüm Bölümü    
2003 Dram Kostüm Bölümü 8.5 39,023

Gelini Öpmek
2002 Komedi Kostüm Bölümü 5.5 970
2002 Suç Kostüm Bölümü 8.7 63,671
2001 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.8 80
2001 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.6 41,022
2001 Suç Kostüm Tasarımcısı 5.3 413

Yeraltı Canavarı 3
2001 Aksiyon Kostüm Bölümü    
2001 Korku Kostüm Bölümü 5.3 7,378

Acil Servis
1994 Dram Kostüm Bölümü 7.7 44,890
Dizi Altyazıları
Shameless (3,120) The Sinner (2,325) Better Call Saul (2,041) A Discovery of Witches (1,593) Bodyguard (1,548) La Casa de Papel (1,345) Castle Rock (1,334) The 100 (1,263) Suits (1,082) Fear the Walking Dead (1,072)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018