Giriş Kayıt
Roger J. Forker

Roger J. Forker


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı

Roger J. Forker, kostümcü, kostüm tasarımcısı.

Talladega Geceleri: Ricky Bobby Hikayesi (2006), Son Kaçış (2009), Yeraltı Canavarı 3 (2001), İki Aşk Arasında (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 3.6 1,815
2017 Korku Kostüm Tasarımcısı 3.7 1,649
2017 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.6 4,617
2017 Komedi Kostüm Bölümü 5.6 970

Tatlı Hayat
2016 Komedi Kostüm Bölümü 6.2 1,297
2015 Komedi Kostüm Bölümü 7.3 3,150
2015 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.4 4,571

İki Aşk Arasında
2014 Komedi Kostüm Bölümü 5.7 11,336

Uçuş 7500
2014 Korku Kostüm Bölümü 4.8 13,277
2014 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.5 12,120
2013 Komedi Kostüm Bölümü 5.1 8,092

Kimlik Hırsızı
2013 Komedi Kostüm Bölümü 5.7 111,178
2013 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.6 126

Duyguların Rengi
2011 Dram Kostüm Bölümü 8.1 380,198

Otel 3
2011 Korku Kostüm Tasarımcısı 4.6 24,527
2011 Belgesel Kostüm Bölümü 7.8 4,858
2011 Komedi Kostüm Bölümü 5.8 19

Mahkumiyet
2010 Biyografi Kostüm Bölümü 7.2 38,956
2010 Aksiyon Kostüm Bölümü 8.6 74,624
2009 Aile Kostüm Bölümü 7.2 741
2009 Müzik Kostüm Tasarımcısı 8.1 75

Son Kaçış
2009 Aksiyon Kostüm Bölümü 8.0 21,585

Alacakaranlık
2008 Dram Kostüm Bölümü 5.2 382,887

Gerçek Masallar
2008 Komedi Kostüm Bölümü 6.1 80,241
2008 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.4 3,143

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Kostüm Bölümü 8.6 223,159
2007 Dram Kostüm Bölümü 8.6 172,743
2007 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.7 7,691
2007 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.5 1,174

Talladega Geceleri: Ricky Bobby Hikayesi
2006 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.6 148,705
2006 Biyografi Kostüm Bölümü 6.4 90,881

Beni Keşfet
2005 Komedi Kostüm Bölümü 4.3 2,681

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.5 402,822

Ocean's 12
2004 Suç Kostüm Bölümü 6.5 323,218
2004 Suç Kostüm Bölümü 5.3 1,658
2004 Aksiyon Kostüm Bölümü 4.1 25,485

Küçük İnsanlar
2003 Komedi Kostüm Bölümü 4.6 4,003
2003 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.6 1,046
2003 Dram Kostüm Bölümü 8.5 39,234

Gelini Öpmek
2002 Komedi Kostüm Bölümü 5.5 1,058
2002 Suç Kostüm Bölümü 8.7 64,114
2001 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.8 83
2001 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.6 41,266
2001 Suç Kostüm Tasarımcısı 5.2 432

Yeraltı Canavarı 3
2001 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.4 14,038
2001 Korku Kostüm Bölümü 5.3 7,811

Acil Servis
1994 Dram Kostüm Bölümü 7.7 45,154
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,553) Supernatural (4,085) The Big Bang Theory (2,953) Origin (2,083) Doctor Who (1,179) Better Call Saul (1,116) La Casa de Papel (1,051) Legends of Tomorrow (1,020) The Last Ship (1,018) Arrow (978)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018