Giriş Kayıt
Liane Forestieri

Liane Forestieri


Oyuncu

Liane Forestieri, Kempten, Allgäu, Almanya doğumlu oyuncu.

(2014) Honig im Kopf (2014), (2009) Männerherzen (2009), (2011) Männerherzen... und die ganz ganz große Liebe (2011), (2007) Schwere Jungs (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Kempten, Allgäu, Almanya
Diğer Bir İsmi: Liana Forestieris
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gerilim Oyuncu 5.5 146
2015 Aile Oyuncu 5.4 17
2014 Komedi Oyuncu 6.6 5,391
2014 Aile Oyuncu 6.3 87
2014 Komedi Oyuncu 7.3 72
2013 Komedi Oyuncu 6.2 1,979
2012 Komedi Oyuncu 7.0 49
2011 Komedi Oyuncu 6.2 2,392
2009 Suç Oyuncu 5.8 102
2009 Komedi Oyuncu 6.3 4,559
2008 Aksiyon Oyuncu 5.3 352
2008 Dram Oyuncu 6.0 281
2007 Biyografi Oyuncu 6.5 652
2003 Suç Oyuncu 5.0 114
2002 Komedi Oyuncu 6.0 239
2001 Aksiyon Oyuncu 4.2 136
1997 Suç Oyuncu 5.0 169

Kobra Takibi
1996 Aksiyon Oyuncu 6.4 4,416
1995 Suç Oyuncu 7.5 235
1994 Dram Oyuncu 5.5 133
1978 Suç Oyuncu 5.7 180
1977 Suç Oyuncu 6.3 517
Dizi Altyazıları
Supernatural (4,174) This Is Us (2,907) Star Trek: Discovery (2,468) American Gods (2,211) Gotham (1,960) The Flash (1,549) Vikings (1,492) The OA (1,121) The Blacklist (1,045) Arrow (864)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019