Giriş Kayıt
Malgorzata Foremniak

Malgorzata Foremniak (52)


Oyuncu

Malgorzata Foremniak, 08 Ocak 1967 Radom, Mazowieckie, Polonya doğumlu oyuncu.

Avalon (2001), Kırmızı Örümcek (2015), Stara basn. Kiedy slonce bylo bogiem (2003), Kıs Gözlerini (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Ocak 1967
Doğum Yeri: Radom, Mazowieckie, Polonya
Diğer Bir İsmi: Malgorzata Foremniak-Jedruszczak
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 49 Suç Oyuncu 5.3 240
2015 Komedi Oyuncu 6.3 11

Kırmızı Örümcek
2015 48 Gerilim Oyuncu 6.5 1,205
2014 Komedi Oyuncu 6.7 44
2011 44 Komedi Oyuncu 4.3 705
2008 Dram Oyuncu 5.2 73
2007 40 Aksiyon Oyuncu 5.2 603
2005 38 Suç Oyuncu 7.1 1,402
2003 36 Dram Oyuncu 5.4 1,069

Kıs Gözlerini
2002 35 Dram Oyuncu 6.8 798

Tanrının Unuttuğu Çocuk
2001 34 Dram Oyuncu 6.9 3,259
2001 34 Dram Oyuncu 5.8 1,814
2001 34 Aksiyon Oyuncu 6.5 12,409
1997 Komedi Oyuncu 6.7 847
1996 Suç Oyuncu 6.9 27
1988 21 Macera Oyuncu 7.4 2,279
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019