Giriş Kayıt
Dawn Ford

Dawn Ford


Oyuncu

Patricia Dawn Ford, oyuncu.

Garm Wars: The Last Druid (2014), (2006) Şeytanla Anlaşma (2006), (2013) Kahraman Çocuk (2013), (2005) İnsan Tacirleri (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Patricia Dawn Ford
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Oyuncu 6.3 99

Eşitlik Savaşçısı
2018 Biyografi Oyuncu 6.7 6,086
2018 Suç Oyuncu 7.4 1,976

Öldürme Arzusu
2018 Aksiyon Oyuncu 6.4 46,781

Brad'in Durumu: Karmaşık
2017 Komedi Oyuncu 6.5 12,782
2016 Gerilim Oyuncu 5.2 692
2015 Dram Oyuncu 6.0 691
2015 Komedi Oyuncu 8.3 7,862
2014 Fantastik Oyuncu 6.5 1,376
2014 Aksiyon Oyuncu 7.1 4,057
2014 Aksiyon Oyuncu 4.8 1,109

Kahraman Çocuk
2013 Aksiyon Oyuncu 7.1 15,180

Sıcak Kalpler
2013 Komedi Oyuncu 6.9 207,200
2013 Animasyon Oyuncu 5.1 754
2012 Aksiyon Oyuncu 8.1 12,914

Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana
2012 Macera Oyuncu 5.6 78,874

Saklı Ruh
2011 Korku Oyuncu 3.3 1,637
2011 Komedi Oyuncu 6.2 522
2011 Dram Oyuncu 7.5 23,246
2010 Dram Oyuncu 6.0 56
2010 Belgesel Oyuncu 5.8 78

Politeknik
2009 Suç Oyuncu 7.3 10,450

Sır
2007 Dram Oyuncu 6.4 3,329

Şeytanla Anlaşma
2006 Aksiyon Oyuncu 5.3 44,121
2006 Komedi Oyuncu 4.9 1,012

İnsan Tacirleri
2005 Suç Oyuncu 7.6 6,300
2004 Animasyon Oyuncu 4.0 1,030
2003 Dram Oyuncu 5.6 1,043
2001 Dram Oyuncu 5.1 707
2001 Dram Oyuncu 6.4 763
2000 Gizem Çeşitli 6.9 1,761

Son Vuruş
2000 Oyuncu 4.0 302
2000 Dram Oyuncu 5.7 1,573

Paralar Nerede?
2000 Dram Oyuncu 6.3 4,951
1997 Dram Oyuncu 7.3 1,431
1986 Komedi Oyuncu 3.4 2,101
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,056) American Gods (2,029) The Flash (1,679) Arrow (1,671) The Blacklist (1,526) The Passage (1,407) Vikings (1,314) Supernatural (916) Love, Death & Robots (914) The Big Bang Theory (779)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019