Giriş Kayıt
Art Ford

Art Ford


Müzisyen

Art Ford, müzisyen.

Katil Doğanlar (1994), Genç Ve Heyecanlı (1993), Godzilla (1998), The Bodyguard (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Müzik 6.2 28,175
2017 Aksiyon Müzik 6.0 89,129

Zor Saatler
2016 Aksiyon Müzik 6.8 55,007

Çılgın İhtiyar
2016 Komedi Müzik 5.9 98,507

Zor Biraderler
2014 Aksiyon Müzik 6.2 92,833
2012 Dram 8.0 160
2010 Dram Müzik 4.3 2,109
2009 Aksiyon Müzik 5.1 38,457

Hannah Montana
2009 Komedi Müzik 4.4 36,369

Sihirli Dağ
2009 Aksiyon Müzik 5.7 50,329

Ölümüne
2006 Aksiyon Müzik 5.9 8,873

Zombi Mezarlığı
2005 Korku Müzik 4.0 5,053

Sınırları Aşmak
2005 Biyografi Müzik 7.9 210,008

Xxx 2
2005 Aksiyon Müzik 4.4 62,970

Bebeğimin Babası
2004 Komedi Müzik 4.6 3,342
2001 Dram Müzik 5.8 735

Charlie'nin Melekleri
2000 Aksiyon Müzik 5.5 161,213

Kazanma Hırsı
1999 Komedi Müzik 6.5 38,711

Roxbury'de Bir Gece
1998 Komedi Müzik 6.2 52,798

Umut Dalgaları
1998 Dram Müzik 6.0 22,238
1998 Aksiyon Müzik 5.3 168,526

Evlilik Öpücüğü
1998 Komedi Müzik 6.8 123,284
1998 Komedi Müzik 6.8 23,587

Büyük Umutlar
1998 Dram Müzik 6.8 47,828

Kayıp Otoban
1997 Dram Müzik 7.6 116,638

Aşk Meleği
1996 Komedi Müzik 5.5 10,142

Çatlak Profesör
1996 Komedi Müzik 5.6 100,148
1996 Animasyon Müzik 6.4 138,063

Mucize
1996 Dram Müzik 6.4 70,262

Hayal Şarkısı
1996 Komedi Müzik 6.9 56,337

Bizim Kafe
1996 Komedi 7.2 12,575
1995 Komedi Müzik 5.4 1,589

Batman Daima
1995 Aksiyon Müzik 5.4 217,268

Ölümsüz Aşk
1994 Aksiyon Müzik 7.6 153,325

Katil Doğanlar
1994 Suç Müzik 7.3 197,453

Gerçekler Acıtır
1994 Komedi Müzik 6.6 41,410

Genç Ve Heyecanlı
1993 Komedi Müzik 7.7 144,864
1992 Aksiyon Müzik 6.2 106,547
Dizi Altyazıları
True Detective (7,515) Vikings (3,716) Shameless (3,523) Gotham (2,413) Shooter (2,047) The Umbrella Academy (1,887) Inside No. 9 (1,853) Doom Patrol (1,494) Star Trek: Discovery (1,449) The Blacklist (1,289)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019