Giriş Kayıt
Sergio Forconi

Sergio Forconi


Oyuncu

Sergio Forconi, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu    
2017 Biyografi Oyuncu    
2011 Komedi Oyuncu 6.1 399
2011 Komedi Oyuncu 4.6 32
2010 Komedi Oyuncu 5.4 372
2009 Komedi Oyuncu 4.5 221
2008 Komedi Oyuncu    
2007 Komedi Oyuncu 7.0 20
2000 Komedi Oyuncu 4.9 268
1996 Komedi Oyuncu 6.8 2,991
1995 Komedi Oyuncu 6.4 1,045
1993 Oyuncu 5.6 18
1979 Komedi Oyuncu 4.8 156
1977 Komedi Oyuncu 6.9 765
1975 Komedi Oyuncu 8.1 5,727
1975 Oyuncu 3.5 12
Dizi Altyazıları
True Detective (7,086) Vikings (5,692) The Punisher (2,565) Shameless (2,142) The Big Bang Theory (2,014) Supernatural (1,975) Outlander (1,789) Gotham (1,391) The Blacklist (1,240) Black Mirror (1,163)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019